Ce conțin e-mail-urile doctorului Anthony Fauci. Acestea au fost publicate de Washington Post

Mii de pagini din e-mailurile doctorului Anthony Fauci, renumitul medic imunolog american, au fost publicate în mediul online. Sute de email-uri ce îi aparțin lui Anthony Fauci. Află ce informații importante se regăsesc în email-urile acestuia.

Author: Andreea Bolocan miercuri 09 iunie 2021 , 19:24

Anthony Fauci email mark Zuckerberg
Anthony Fauci[Sursa foto: Susan Walsh, Pool/AP]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E-mail-urile doctorului Anthony Fauci au fost lansate de BuzzFeed și The Washington Post. E-mailurile arată că Fauci a fost șocat de fascinația publicului față de personalitatea sa. Ele arată, de asemenea, imensa presiune făcută asupra lui Fauci cu cereri de sfaturi, interviuri și discuții.

Ce se află în e-mail-urile doctorului Anthiny Fauci

Mai mult de 860 de pagini de e-mailuri ale doctorului Anthony Fauci din martie și aprilie 2020, publicate de The Washington Post, arată reacția celui mai mare expert al națiunii în boli infecțioase la agitația în jurul personajului său la începutul pandemiei.

În martie, un coleg de la Institutele Naționale de Sănătate i-a trimis lui Fauci un articol din The Post cu titlul: „Șosete Fauci, gogoși Fauci, fan art Fauci: Expertul în coronavirus atrage un cult.”

„Cu adevărat suprarealist”, a răspuns Fauci. „Sperăm că totul se va opri în curând”, scrie și Insider.

În luna următoare, într-un e-mail, Fauci a primit o alertă Google News pentru numele său, care conținea un articol numit „Cuomo Crush” și „Fauci Fever”- Sexualizarea acestor bărbați este un lucru real pe internet.

Apoi, acesta a trimis acel email cuiva cu mesajul: „Îți stă mintea în loc.

Societatea noastră este complet nebună”.

Unele dintre e-mail-uri trimise și primite de către medic arată imensa presiune făcută asupra lui Fauci cu cereri de sfaturi, interviuri și discuții.

Pe 5 februarie, Howard Bauchner, redactor-șef al JAMA, i-a trimis lui Fauci un e-mail: „Supraviețuiești? sunt puțin îngrijorat de volumul tău de muncă”.

„Sunt atârnat acolo”, a răspuns Fauci. "Mă simt ca la rezidențiat în primul an când eram seară de seară și în fiecare weekend, dar de fapt nu am părăsit niciodată spitalul, deoarece pacienții erau atât de bolnavi."

O femeie i-a scris lui Anthony Fauci un email pe data de 28 februarie 2020, cu un subiect cu un singur cuvânt: „URGENT”.

Pandemia de coronavirus se afla încă la debut, iar Fauci, principalul om de știință al bolilor infecțioase al guvernului SUA, se afla deja sub o presiune extraordinară, atât din cauza amenințării pentru sănătate cu care se confruntă țara, cât și a climatului politic susținut de administrația Trump.

„Înțeleg că vicepreședintele Pence v-a ordonat să nu informați publicul despre Coronavirus fără aprobare. Acest lucru este destul de terifiant, mai ales că Trump și-a arătat deja dorința de a răspândi informații false sau incomplete despre această criză de sănătate publică”, a scris femeia.

E-mail Anthony și Mark[Sursa foto: Susan Walsh, Pool/AP]

Anthony Fauci s-a conversat și cu Mark Zuckerberg

E-mail-urile revizuite de BuzzFeed News îl mai arată pe Fauci că luptă cu un medicament antiviral, cu Ezekiel Emanuel, fost consilier al administrației Obama, adresând întrebări despre vaccinuri și primind o actualizare de

la Mark Zuckerberg cu privire la planurile Facebook pentru un „centru de informare” al coronavirusului.

Zuckerberg a întrebat, de asemenea, dacă compania de socializare ar putea oferi resurse pentru a accelera testarea vaccinului. Și Fauci a răspuns chiar la o ofertă a actorului Morgan Fairchild de a-și folosi contul de Twitter în numele său.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de... Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de COVID. Unde s-a luat această decizie
spotmedia.ro
Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul
spotmedia.ro
Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video) Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video)
b1.ro
Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea,... Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si