Anul Nou 2021. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi la început de an 

Pentru anul care urmează vă prezentăm cele mai frumoase urări și mesaje, atât pentru familie, cât și pentru prietenii apropriați.

Author: Andreea Bolocan joi 31 decembrie 2020 , 20:40

mesaje frumoase de revelion 2021
Anul Nou 2021. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi la început de an [Sursa foto: pinterest.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesajele pot fi trimise prin sms sau chiar prin intermediul rețelelor sociale. Mai jos veți găsi felicitări haioase şi amuzante pentru telefon de sărbători pentru: rude, prieteni, colegi, profesori, copii, părinți și bunici.

Cele mai frumoase texte cu urări de revelion 2020-2021:

”Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2020, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”

”E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani !”

”La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

”Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă.

Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!”

”Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

”La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

”Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2021!”

”Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!”

Citeste si: Program mall-uri de Crăciun 2020 și Anul Nou 2021. Cum vor funcționa centrele comerciale de sărbătorile de iarnă

Citeste si: Salata de boeuf. Secretele celui mai iubit preparat de sărbători

”Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

”Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.”

”Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

”Anul în care intrăm să vă aducă multe binecuvântări, har şi pace şi în noul an fericit, prosperitate şi bucurie.”

”După cumpăna dintre ani să privim în urmă cu iertare, înainte cu speranţă, în jur cu înţelegere şi în sus cu recunoştiinţă…”

”Acum la cumpăna dintre ani, îţi urez un sincer: „La mulţi ani!” Zile lungi şi fericite! Toate dorinţele să fie împlinite în noul an fericit.„

”Fie ca cea mai bună zi din anul trecut să fie cea mai rea în anul acesta!…”

Urari de anul nou 2021

” LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa să vă fie, Masa, masă ăa rămâie Iar în jurul ei să vie Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sanatate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele ce va-ncurcă vieţile!”

”Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

“Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!”

“Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si