Anumiți salariați din România beneficiază de consultații medicale gratuite! Iată cine va avea parte de aceste beneficii

Motiv de bucurie pentru anumiți salariați din România! Aceștia vor avea parte de consultații medicale gratuite, toate costurile fiind suportate de către angajator.

Author: Ana-Maria Costea duminică 16 octombrie 2022 , 14:47

Anumiți salariați din România beneficiază de consultații medicale gratuite! Iată cine va avea parte de aceste beneficii

Anumiți salariați din România beneficiază de consultații medicale gratuite! Iată cine va avea parte de aceste beneficii

[Sursa foto: Freepik]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Angajatorii încearcă să-și atragă salariații cu diverse beneficii, însă, acum au fost ridicate așteptările.

Câțiva angajați din România vor avea parte de consultații medicale gratuite, toate cheltuielile fiind suportate de către angajator.

Citeste si: Adrian Câciu, despre contractele part-time: „Avem două abordări”. Care sunt schimbările de pe piața muncii

Cine sunt salariații care vor avea parte de consultații medicale gratuite

Un bărbat din Belgia care și-a deschis o firmă într-un sat din Hunedoara își dorește ca angajații săi să fie sănătoși, iar în acest sens a găsit și o soluție. El a decis ca salariații săi să aibă parte de consultații medicale gratuite, iar pentru ca dorința să și devină realitate, bărbatul a cerut ajutorul unei asociații care să îndeplinească această cerință pentru fiecare dintre cei 50 de angajați, relatează spynews.ro

Această decizie vine ca urmare a faptului că mulți oameni din comuna Lăpugiu de Jos nu au avut până în prezent un medic de familie la dispoziție, iar unii dintre ei nu au fost niciodată la stomatolog.

Așadar, lipsa asistenței medicale l-a determinat pe afaceristul belgian să le ofere oamenilor sprijin, cu ajutorul unei asociații.

Citeste si: Ministrul Finanțelor anunță o creștere a pensiilor: „Creşterea va fi mai mare decât prevede legea..”

Costurile consultațiilor medicale vor fi suportate de către angajator

Salariații bărbatului din Belgia vor putea să își facă analizele medicale necesare  gratuit, în aceste beneficii intrând și consultațiile la stomatolog. Pentru ca și acest lucru să fie posibil, patronul a apelat la un cabinet stomatologic din Deva care se află la o distanță de aproximativ 50 de kilometri de comuna menționată anterior.

Astfel, toate costurile consultațiilor medicale vor fi suportate de angajator, iar salariații trebuie doar să se prezinte la medic și la stomatolog.

Citeste si: O româncă s-a răsfățat în Italia din bani pensionarei pe care o îngrijea: „Abonament la sală, asigurare auto”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si