Anunț dramatic al fostului soț al Marianei Bitang: ”Are nevoie de ajutor!”

Viorel, primul soț al celebrei antrenoare de gimnastică Mariana Bitang, a dezvăluit că un fost elev de-al său se luptă cu o boală teribilă.

Petru Luca, sâmbătă 19 septembrie 2020 , 19:21

Bitang
Viorel Bitang este antrenor de natație
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Viorel, fostul soț al celebrei antrenoare de gimnastică Mariana Bitang, a dezvăluit că un fost elev de-al său se luptă cu o boală teribilă. Viorel Bitang este primul soț al Marianei Bitang, celebra antrenoare de gimnastică feminină, în prezent căsătorită cu Octavian Bellu. Până să se mărite cu Bellu, Mariana a fost căsătorită o bună perioadă cu Viorel Bitang, un reputat profesor și antrenor de natație din Arad, de la care a păstrat și numele care a făcut-o cunoscută. Cei doi au împreună un băiat, pe Andrei, la un moment dat iubitul Sandrei Izbașa.

Elevul lui Viorel Bitang suferă de scleroză laterală amiotrofică

Zilele trecute, Viorel Bitang (64 de ani) a scris câteva rânduri dedicate unui fost elev, Șugar Daniel Ioan, aflat astăzi într-o situație disperată dn punct de vedere medical. ”Sugar Daniel mi-a fost student si masterand, deosebit de interesat in a acumula cat mai multe cunostiinte, pentru a deveni un profesor foarte bun. A reusit! Este indragit de copii, parinti si colegi! Un model demn de urmat! Iti doresc multa sanatate!”, a notat afectat Viorel Bitang. 

Citeste si: Fosta mare gimnastă Sandra Izbașa a ajuns la tribunal după ce a fost hărțuită! Vezi ce necazuri are campioana EXCLUSIV

Apoi, Viorel Bitang a publicat și mesajul complet care circulă în lumea sportivă a Aradului și în mediul online, prin care se încearcă strângerea de fonduri necesare pentru lupta lui Daniel Șugar cu cumplita boală. ”Viața se poate schimba pentru oricine într-o fracțiune de secundă, atât în bine, cât și în rău. După o viață întreagă în care a fost activ și s-a dedicat sportului, antrenorul și sportivul arădean Șugar Daniel Ioan a fost nevoit să ia o pauză. Acesta a aflat în urmă cu câțiva ani că suferă de o boală rară, el fiind diagnosticat cu  SLA – Scleroză laterală amiotrofică, lucru care l-a împiedicat să facă ceea ce iubește cel mai mult. A antrenat mulți sportivi toată viața lui și a reușit să fie un exemplu de urmat pentru aceștia. Pentru că nu vor să îl lase la greu și vor să-l ajute, elevii lui au început o campanie de strângere de fonduri în mediul online”, așa sună mesajul prin care familia și prietenii cer ajutor pentru salvarea cunoscutului antrenor arădean Daniel Șugar. 

Elev Bitang
Daniel Șugar a fost elevul lui Viorel Bitang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si