Anunț din partea clanului Duduianu. Un celebru manelist a vorbit în numele familiei lui Emi Pian

În urmă cu doar câteva ore, manelistul Gabriel Căpățână, a rectificat erorile din mediul online. Bărbatul a transmis că familia lui Emi Pian nu l-a plătit să scoată nici-o melodie împotriva criminalului lui Florin Mototolea.

Author: Georgiana Balaban luni 15 februarie 2021 , 09:59

anunț pentru clanul duduianu
Manelistul Gaby din Giulești alături de Tzancă Uraganu.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Manelistul Gaby din Giulești a făcut un live pe contul lui oficial de socializare la cererea lui Aly Duduianu, fiul lui Emi Pian. Lăutarul a transmis că cineva din mediul online i-a furat piesa „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie” care era făcută pentru un celebru

interlop și a transformat-o în piesa „Sânge cu sânge plătim” care s-a presupus a fi făcută pentru familia lui Emi Pian. Aly Duduianu a reacționat imediat și i-a cerut manelistului să spună adevărul despre piesă și despre neînțelegerea care i s-a pus în cârcă atât lui cât și familiei Duduianu.

Citeste si: A murit tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu. Interlopul se afla în Penitenciarul Mioveni

„Distribuiți să intre cât mai multă lume! E ceva foarte serios de discutat, trebuie neapărat făcut anunțul. Fraților, ca să înțeleagă toată lumea despre ce e vorba.

În luna august un băiat de la Tecuci, Bebe, m-a chemat să-i fac o melodie că a avut o belea cu neamul lui de acolo. Fac anunțul să audă televiziunea și poliția. M-a sunat să-i fac o melodie de ascultare despre cum s-a bătut cu oamenii aia. Cineva care vrea să facă vizionări de pe Youtube a copiat melodia de la mine și a tăiat piesa originală și dedicația.” a transmis manelistul.

Citeste si: Cum a ajuns să arate Aly Duduianu la mai bine de cinci luni de la moartea tatălui său Emi Pian

Gaby din Giulești afirmă că familia lui Emi Pian este una pașnică și nu are gând de răzbunare. „Au copiat melodia și au pus poze cu neamul lui Emi Pian și cu amenințări. Melodia nu e pentru familia lui Emi Pian, nu m-au pus ei. Ei sunt băieți la locul lor, știe toată țara. Nu m-a pus absolut nimeni din neamul lor să fac melodia asta. E pentru un băiat care s-a dus la pușcărie. Vreau să vadă cei de la poliție și ziarele. Ei sunt panșinici nu au gând de răzbunare.” a declarat lăutarul.

Este vorba despre o melodie numită „Sânge cu sânge plătim 2021” și a făcut furori pe Youtube. Piesa de jale a strâns mai bine de 59.498 de vizualizări în câteva ore.

Emi Pian a fost ucis de capul unui alt clan din Capitală

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit în zorii zilei de 4 august 2020. El a fost executat de liderul unui clan rival din București. Emi Pian era capul clanului Duduianu, după ce fostul șef Ion Duduianu a murit la sfârșitul anului 2018 înainte de a ieși din pușcărie.

Citeste si: Elvis, fratele lui Emi Pian, rupe tăcerea la 6 luni după moartea liderului Duduienilor! ”Se fac abuzuri mari! Trăim în Apocalipsă, e epoca nebuniei” VIDEO

anunț pentru clanul duduianu
Emi Pian alături de prietenii săi.[Sursa foto: Facebook]

În noaptea de luni spre marți a lunii august 2020 a avut loc o răfuială între cele două clanuri, după o partidă de barbut. Se pare că totul a pornit de la faptul că mai mulți bărbați s-au strâns pentru a juca un joc de barbut, acasă la cineva. Acolo, un bărbat a împrumutat bani pentru a juca în continuare, atât de la Emi Pian cât și de la clanul rival. Conform apropiaților, între cele două clanuri există o înțelegere, cine împrumută bani de la un clan, nu poate lua și de la celălalt.
Când Emi a vrut să regleze conturile a fost înjunghiat.

Citeste si: Ipoteză șocantă! Moartea lui Emi Pian a fost premeditată?! A fost amenințat acum mult timp, iar principalul suspect susține că este nevinovat!

Rana provocată la picior i-a fost fatală lui Florin Motolea. El a murit la scurt timp după ce a fost înjunghiat.

Tatăl lui Emi Pian a decedat și el la începutul lunii decembrie la Penitenciarul-Spital Mioveni. Conform anchetatorilor, Nicolae Duduianu a murit în urma unui infarct, însă era infectat și cu covid-19.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si