Faimosul cântăreț, cu părere de rău și extrem de conștient de situația pandemică în care ne aflăm în acest moment, a spus ca el nu va mai cânta la înmormântările apropriaților sau a fanilor lui, deoarece în ultima vreme au murit foarte multe cunoștințe și prieteni de ai lui, infectați cu COVID-19.

Manelistul Tzancă Uraganu se ferește de COVID-19

Tzancă Uraganu de frică să nu se îmbolnăvească, mai ales că are și o fetiță mică acasă, a anunțat că până la sfârșitul anului nu va mai participa la cântări sau unde se adună foarte multe

persoane deoarece este extrem de riscant și vrea să se apere de coronavirus.

Tzancă: ”Sunt foarte șocat”

Într-un live postat pe pagina sa de Facebook, duminică după-amiază, pe data de 17 octombrie 2021, Tzancă Uraganu, le-a spus fanilor săi, dar și prietenilor că este foarte șocat de situația pandemică în care ne aflăm acum.

Tzancă și fetița lui

[Sursa foto: Instagram]

”Vreau să vă spun că sunt foarte șocat de ce văd de câteva zile pe Facebook. Și cunoștințe și mai apropriați, din toate părțile, din toate orașele, văd numai oameni, care din păcate au murit de COVID. Am fost sunat din toate părțile să vin să cânt la oamenii care au murit de COVID. Vreau să vă spun din toată inima mea, îmi pare foarte rău, sunt foarte șocat de ce se întâmplă!

Nu voi putea să vin absolut nicăieri, pentru că e vorba de viața noastră, am copil mic, nu pot să stau în atâția oameni, mai ales la un așa caz.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nu voi cânta nicăieri, la niciun fel de înmormântare, tot anul acesta. Când e vorba de viață, nu mai contează nimic! Nu voi putea fi prezent absolut nicăieri!

Se întâmplă ceva groaznic în toată lumea și trebuie fiecare să ne adaptăm și să ne ferim.”, a declarat Tzancă Uraganu în live-ul său de pe Facebook.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si