Anunțul făcut de Andreea Mantea în gala Puterea Dragostei: "Va fi descalificată fără posibilitatea de a reveni"

Gala Puterea Dragostei de duminică a fost una plină de emoții pentru concurenți. Andreea Mantea a avut de făcut un anunț important.

Author: A.N.C luni 14 octombrie 2019 , 18:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

"Dragi concurenți, având în vedere că în ultima perioadă regulile au fost încălcate de nenumărate ori, iar desfășurarea filmărilor a fost perturbată de numeroase evenimente neprevăzute care au afectat bunul mers al emisiunii, am decis următoarele: din acest moment, concurenții care

nu ajung la timp la filmări din motive neîntemeiate nu vor mai participa la filmarea episodului în cauză, drept urmare și bănuții vor fi tăiați.

Citeste si: None de la Puterea Dragostei a fost trădat! Mesajul lui Baxter, după ce s-a spus că a luat bătaie de la None

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Alex Zănoagă: "Eu îl iubesc pe Jador"

Citeste si: Deea de la Puterea dragostei. Cine este bărbatul din viața ei: ”Iubire necondiționată împreună...”

Concurenții care decid să lipsească din emisiune fără acordul staffului vor fi descalificați și nu se vor putea întoarce în această competiție, urmând să suporte consecințele contractuale.

Concurenții nu au voie să discute în particular cu persoane din staff cu excepția celor abilitate.

În această seară, nu voi veți decide cine va pleca acasă, ci publicul. Va pleca concurentul care se află pe ultimul loc în voturile telespectatorilor", a citit Andreea Mantea.

"A fost o experiență frumoasă", a spus Baxter.

Bianca riscă să fie descalificată? Andreea Mantea a citit în gala Puterea Dragostei și cel de-al doilea anunț

"În cazul concurentei Bianca, având în vedere perioada îndelungată pe care ea a petrecut-o în cadrul competiției, fără a avea posibilitatea de a părăsi Turcia din motive independente de ea sau de emisiune, s-au decis următoarele: în următoarea săptămână, Bianca va fi scutită de prezența la filmări și i se va acorda o perioadă de răgaz să reflecteze și să decidă dacă dorește sau nu să continue această experiență.

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, dezbrăcată pe internet. Nu are niciun fel de inhibiții!

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei și Andra Volos au făcut un anunț bombă

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei aruncă bomba: "Un om de afaceri foarte serios mi-a spus că Mariana nu e virgină"

În cazul în care va decide să se întoarcă, va trebui să respecte toate regulile emisiunii.

În cazul în care nu va dori să continue participarea în competiție, în conformitate cu regulamentul emisiunii, va fi descalificată fără posibilitatea de a reveni și să suporte clauzele contractuale", a mai spus Andreea Mantea.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si