Sophie Ayad (51 de ani) l-a cunoscut pe Ion Țiriac acum 28 de ani, la Munchen, orașul în care fostul mare tenismen derula afaceri de ani buni. Legătura lor a fost una discretă și s-a întins oficial pe 9 ani, între 1992 și 2001, interval în care ziarista l-a făcut de două ori tată de Țiriac. Karim și Ioana au crescut alături de mama lor la Monte Carlo, fiind implicați în timp în tot felul de acțiuni caritabile ale celebrului lor părinte. 

Citeste si: Judecătorii se joacă cu nervii Simonei Halep! Au chemat-o la procesul cu Fiscul cu doar câteva zile înainte de a juca la un turneu important!

În prezent, Sophie locuiește mai mult la Miami, împreună cu Ioana, care a ales să studieze Jurnalismul peste Ocean. Foarte atentă la felul în care arată, fosta iubită a lui Ion Țiriac merge zilnic la sală, dar își face timp și pentru afacerea deschisă recent în Florida, un magazin. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Familia lui Ion Țiriac
Familia lui Ion Țiriac la un eveniment monden

„Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion.

Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri... Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire(...) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, a povestit Sophie Ayad pentru gsp.ro. 

Miliardarul Ion Țiriac are trei copii cu două femei 

Miliardarul Ion Țiriac, considerat de ani buni cel mai bogat român, mai are un băiat, pe Ion Ion Țiriac (43 de ani), rezultat din legătura cu fostul manechin Mikette von Issenberg. După o căsnicie de 8 ani cu Ileana Lazariuc (2009-2017), Țiriac jr.- care a preluat o parte din afacerile tatălui său- s-a implicat recent într-o idilă cu frumoasa jucătoare de tenis Sorana Cârstea (30 de ani). 

Sophie Ayad, Karim și Ion Țiriac
Sophie Ayad, Karim și Ion Țiriac, la absolvirea băiatului

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si