Simona Halep se judecă cu Fiscul, după cum WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate. Statul român vrea să o execute silit pe Simona Halep, prin intermediul "Ministerului Finantelor Publice-Agentia Nationala de Administrare fiscala- Directia generala regionala a finantelor publice Galati- Administratia judeteana a finantelor publice Constanta".

Citeste si: Cum se implică Simona Halep în lupta împotriva coronavirusului?

Citeste si: Interviu fabulos cu Simona Halep! Ce spune despre accidentări, familie și carieră: ”Mă trezeam și noaptea în somn plângând”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Halep, în culmea fericirii! Este vorba despre un copil!

Simona a contestat executarea silită la Judecătoria Constanța, dosarul fiind înregistrat pe 19 februarie 2020. Fiscul din Constanța, care e subordonat Direcției din Galați, figurează ca intimat, în timp ce Simona Halep este contestator Obiectul dosarului este  “contestaţie la executare dosar executare nr. 2910927134129 /13/30/1/2020/ 133010046371817”.

Simona Halep se judecă cu Fiscul. Următorul termen e pe 10 septembrie 2020

Fiscul are un dosar de executare a Simonei, înregistrat pe 30 ianuarie 2020.

Din cauza stării de urgență nu s-a stabilit un termen al procesului. Ulterior, însă, pe site-ul portal.just.ro a fost comunicată data primei înfățișări, 9 iulie 2020. La acest prim termen, cauza a fost amânată pentru 10 septembrie 2020.( vezi motivul pentru care Simona Halep a fost cuprinsă de depresie)

“Pentru a se lua cunoştinţă de înscrisurile depuse la dosar”, a fost motivația judecătorilor.

La data de 10 septembrie, s-ar putea ca Simona să nu fie în țară, urmând să fie reprezentată doar de avocat. Pe 14 septembrie începe turneul de la Madrid, organizat de Ion Țiriac, unul din cele mai importante din circuitul WTA, fiind posibil să plece în Spania cu câteva zile mai devreme de debutul competiției, așa cu s-a întâmplat în fiecare an.

Simona Halep se judecă cu Fiscul. Tatăl ei a avut probleme similare 

E posibil ca Simona să fi intrat în atenția ANAF pentru că nu ar fi plătit la timp impozite pe bunurile imobile din Constanța, pe care Fiscul vrea să le recupereze. Simona, care a câștigat două turnee de Grand Slam, Roland Garros (în 2018) și Wimbledon (în 2019), a încasat în carieră premii brute de 36.551. 855 dolari.

Și tatăl Simonei, Stere Halep, a avut probleme similare. În 2018, presa a relatat că Stere Halep este executat silit de Fisc, din cauza datoriilor la stat pe care le are firma sa, “La Stelică SRL”, unde este unic asociat şi administrator. Fiscul constănţean a scos la vânzare o clădire din comuna Vulturu şi un teren aferent, ambele aflate în proprietatea firmei lui Stere Halep. Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 38.068 de lei, fara TVA.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si