Apel umanitar pentru o fetita de 5 luni, internata la Marie Curie, in Bucuresti! Diana a inghitit lichid amniotic la nastere, iar parintii nu au bani sa plateasca operatia care i-a salvat viata

La doar 5 luni, Diana se lupta sa traiasca! La nastere, a inghitit lichid amniotic si a facut o malformatie la stomac. Micuta a fost operata la spitalul Marie Curie din Bucuresti, insa parintii nu au bani sa plateasca interventia. In plus, Diana mai are nevoie de cateva operatii, iar familia nu are putere financiara sa le sustina.

V.P., miercuri 17 ianuarie 2018 , 16:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Apelul umanitar a aparut pe pagina de Facebook Coltul cu vise. Toti cei care o pot ajuta pe Diana sunt rugati sa o faca donand bani in contul mamei sale, Ilie Nadia Izabela, IBAN - RO60BRDE300SV59372353000.

"Va cerem de urgenta ajutorul pentru o fetita internata la Marie Curie in Bucuresti! Fetita se numeste Diana Maria Tobosaru, are 5 luni, este din satul Bratasanca, judetul Prahova. La nastere a inghitit lichid amniotic si a facut o malformatie la stomac. A avut nevoie de o interventie chirurgicala, care a fost facuta la Marie Curie in Bucuresti, dar acum trebuie platita, iar aseara parintii au ajuns din nou cu fetita la spital, pentru ca nu se simtea bine.

Dupa ce a fost vazuta din nou de medici, parintii au aflat ca fetita mai are nevoie de o operatie pentru ca prinsese aer intre intestin si burtica si a facut infectie.

Fetita are taiata o bucata din intestinul gros si parintii sunt disperati, fiindca le trebuie urgent minimum 2000 de lei pentru achitarea costului primei operatii, in valoare de 1500 de lei + cumpararea celor necesare pentru fetita. Cea de-a doua operatie este urgenta, iar costul ei va fi, cel mai probabil, cam la fel. Nu este o suma astronomica si orice ajutor cat de mic conteaza enorm!

Daca nu puteti dona, poate aveti pe acasa produse folositoare pentru fetita sau dati macar mai departe mesajul! Contul in care se pot face donatii este deschis pe numele mamei micutei: Ilie Nadia Izabela. IBAN - RO60BRDE300SV59372353000".

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si