Apel umanitar pentru un indragit actor de la Bulandra: "Tumora este operabila, dar spitalul nu are sange pentru transfuzie"
Actual

Apel umanitar pentru un indragit actor de la Bulandra: "Tumora este operabila, dar spitalul nu are sange pentru transfuzie"

V.P.
26 sep 2017

Casa Artistilor UNITER face un apel apel umanitar pentru un actor care se afla intr-o situatie delicata.

Citeste si: A comis un accident mortal in Bucuresti si a fugit de la fata locului! Cine este soferul

Citeste si: Sase judete se afla sub cod galben de vant

Citeste si: Tablita cu blesteme descoperita la Alba Iulia. Ce cuvinte "grele" sunt scrise pe obiectul vechi de 2000 de ani

"Rugaminte donatie sange pentru domnul Dumitru Dumitru, membru al Casei Artistilor (program social al UNITER), fost actor al Teatrului Bulandra, este intr-o situatie disperata. Este suspect de cancer, tumora este operabila, dar spitalul nu are sange pentru transfuzie. Are nevoie pentru operatie de sange grupa B3 cu Rh negativ.
Daca aveti posibilitatea sa donati sange pentru aceasta operatie, va rugam sa o faceti la Spitalul Sfanta Maria (b.dul. Ion Mihalache, Bucuresti, nr. 37-39, tel: 021 222 3550). Va rugam sa specificati ca vreti sa faceti donatia pentru domnul Dumitru Dumitru care este pacientul d-nei doctor Daniela Dinu. Acest anunt este trimis pe 25 septembrie 2017. Este nevoie de sange urgent.
 Multumim tuturor pentru gandurile bune!",
este mesajul publicat de echipa CASA ARTISTILOR - UNITER.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook