Apel umanitar! Victoria Maria are doar doi ani și suferă de o boală foarte gravă. HAIDEȚI SĂ O AJUTĂM!

Este vorba despre o fetiță de doar doi ani care suferă de o boală foarte gravă, și anume un tip de cancer foarte rar. Victoria Maria este acum internată în spital, alături de părinții ei Andrei și Liana Tordai. Fetița, sufletul familiei Tordai, suferă de un neuroblastom oflactiv (estezioneuroblastom), care este destul de avansat și care a fost descoperit doar în 4 ianuarie 2021.

Author: Alina Raducu marți 12 ianuarie 2021 , 08:19

Apel umanitar! Victoria Maria are doar doi ani și suferă de o boală foarte gravă. HAIDEȚI SĂ O AJUTĂM!
Apel umanitar! Victoria Maria are doar doi ani și suferă de o boală foarte gravă. HAIDEȚI SĂ O AJUTĂM!
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pentru a avea o șansă reală la viață, Victoria Maria are nevoie de tratament în străinătate (Austria sau Israel).

Haideți să o ajutăm pe micuță! Victoria Maria vrea să crească mare și o poate face doar cu sprijinul vostru!

Mă numesc Victoria Maria Tordai, nu am doi ani, dar am o boală foarte gravă! Mă ajutați să cresc mare? Salut, noi suntem familia Tordai, Andrei, Liana și eu, Victoria Maria, mezina familiei.

Ei bine, aceasta a fost printre ultimele poze în care eram fericiți, pentru că acum eu, împreună cu mami, sunt internată în spital. Sunt bolnavă. Nu știu eu ce înseamnă ce zic doctorii aceia, dar am văzut-o pe mami plângând și îi spunea lui tati că e grav și că trebuie să fac „tocistatice”. Mami a plâns astăzi … și tati încearcă să se țină tare, dar plânge și el. Eu nu plâng, decât atunci când văd acele alea și pungile cu apă din care vine apă la mine în fluturașul de la mânuță.”…

Suntem siguri că dacă micuța Victoria Maria Tordai, în vârstă de 1 an și 6 luni ar putea vorbi, cam asta ne-ar spune. Adevărul este că micuța, sufletul familiei Tordai din Câmpia Turzii, suferă de un neuroblastom oflactiv (estezioneuroblastom), care este destul de avansat și care a fost descoperit doar în 4 ianuarie 2021.

Apel umanitar! Victoria Maria are doar doi ani și suferă de o boală foarte gravă. HAIDEȚI SĂ O AJUTĂM!
Apel umanitar! Victoria Maria are doar doi ani și suferă de o boală foarte gravă. HAIDEȚI SĂ O AJUTĂM!

Victoria Maria suferă de o boală foarte rară! DONAȚI! CÂT PUTEȚI, CÂT VĂ PERMITE SITUAȚIA!

Acest tip de cancer este foarte rar, cu atât mai puțin la copii. Tocmai din acest motiv, pentru ca micuța, Victoria Maria, să aibă o șansă reală la viață, are nevoie de tratament în străinătate (Austria sau Israel). Desigur, acum vine partea în care DEMONSTRĂM cu toții că anul 2020 ne-a făcut mai solidari și mai umani. Familia Tordai are nevoie de minim 100.000 de euro pentru ca, în continuare, să fie trei oameni fericiți, care se iubesc! Victoria Maria vrea să crească mare și o poate face doar cu sprijinul vostru, așa că …

haideți să-i dăm o șansă!

Dacă aveți copii, dacă știți ce-nseamnă să vedeți un copil bolnav sau dacă ați trecut o singură dată prin secția de oncologie pediatrică a vreunui spital, știți ce înseamnă atât cancerul la copii, cât și sesiunile de citostatice.

DONAȚI! CÂT PUTEȚI, CÂT VĂ PERMITE SITUAȚIA ȘI CÂT VĂ LASĂ INIMA, DAR DONAȚI

RO74BTRLRONCRT0048492602 (RON) – cont LEI, Titular Tordai Liana Adriana
RO24BTRLEURCRT0048492602 (EUR) – cont EURO, Titular Tordai Liana Adriana

Necazul nu ne lovește

nici când ne dorim, nici când suntem pregătiți, însă ceea ce știm sigur este că a-ți pierde un copil este și nedrept, și nefiresc … de-asta, pentru părinții care-și pierd copiii nu există vreun apelativ! Andrei și Liana nu vor să o piardă pe Victoria Maria, vor să o vadă crescând și devenind o domnișoară! HAIDEȚI SĂ-I AJUTAM!!

Citeste si: Dă-i o șansă la viață! Andreea are nevoie de ajutorul nostru!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Sarbatoare importanta, luni, 2 august 2021. Este praznuit un mare Sfant Mucenic,... Sarbatoare importanta, luni, 2 august 2021. Este praznuit un mare Sfant Mucenic, facator de minuni! Rugaciunea care se rosteste in perioada de post!
spotmedia.ro
Stăpânii săraci ai unui pământ mult prea bogat Stăpânii săraci ai unui pământ mult prea bogat
spotmedia.ro
Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine... Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine ajung banii plătiți de Primăria Sectorului 1
b1.ro
Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo,... Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si