Aplicație lansată pentru detectarea coronavirusului. China vrea să combată virusul ucigaș

Numărul victimelor din China este în creștere. Oamenii nu știu ce metodă să mai încerce pentru a se feri de virusul ucigaș. Cercetătorii au lansat o aplicație minune pentru detectarea virusului agresiv.

Author: G.B. miercuri 12 februarie 2020 , 16:27

detectarea coronavirusului
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Aplicație coronavirus. Aplicația pentru detectarea coronavirusului are ca scop informarea cetățenilor împotriva virusului. Utilizatorii vor ști astfel dacă în apropierea lor se află persoane diagnosticate sau măcar suspectate că ar avea virusul ucigaș.

Aplicație coronavirus. Citeste si: Avertismentul Organizației Mondiale a Sănătății: Coronavirusul este inamicul public numărul unu

Aplicație coronavirus. După ce aplicaţie a fost descărcată, se introduce un număr de telefon. Următorul pas pe care utilizatorul trebuie să-l facă este să înregistreze numele şi datele de pe cartea de identitate. În acest fel, fiecare număr introdus în acest detector de contact poate fi utilizat pentru a verifica starea de sănătate a trei persoane.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: „Din păcate” Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol, chiar în ziua nunții! Puțini știau- wowbiz.ro

Aplicație coronavirus. Citeste si: Gripa face noi victime printre români. Virusul a luat 29 de vieți

Aplicație scoasă pentru detectarea coronaviruslui. China vrea să combată virusul ucigaș

Aplicație coronavirus. Aplicația împotriva virusului care a iscat isterie în China poate detecta și persoanele aflate în apropierea utilizatorului deja înregistrat în detectorul de contacte. Guvernul din China susține că persoanele aflate în promiximitatea acestuia pot fi: persoane care locuiesc în același imobil, oameni care au călătorit cu mijloace de transport în comun cu o altă persoană infectată, colegi de la muncă sau persoane studiază împreună și împart acelaşi spaţiu şi personal medical, membri ai familiei care au bolnavi lângă care au stat.

detectarea coronavirusului

Aplicație coronavirus. Citeste si: Cele mai negre bănuieli încep să se confirme în cazul coronavirusului

Aplicație coronavirus. În prezent, coronavirus a ucis peste 1000 de oameni, chiar dacă oamenii au încercat să se protejeze. În ultimele 24 de ore, peste 100 de persoane au fost răpuse de virusul din China.

Aplicație coronavirus. Citeste si: Coronavirus in Romania: au venit rezultatele analizelor tanarului din Resita! E oficial


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si