Victima îi sperie pe români. Virusul care face victime crește bilanțul deceselor. Ultimele patru victime răpuse de gripă sunt trei bărbaţi şi o femeie. Bărbatul, în vârstă de 78 de ani, din Argeș, are virusul gripal tip A, subtip (H1)pdm09. Omul avea condiţii medicale preexistente, dar era nevaccinat anti-gripal.

Citeste si: Iași: A găsit un portofel cu 19.000 de euro, iar apoi a făcut un gest uimitor

În Iași virusul a ucis două persoane: un bărbat, în vârstă de 61 de ani şi o femeie cu zece ani mai mare. Oamenii aveau condiţii medicale preexistente și nu erau vaccinaţi anti-gripal.

Citeste si: Timiș: Copila de 13 ani, însărcinată în 7 luni după ce a fost violată de unchiul ei

Gripa îi ucide pe români. Virusul a luat 29 de vieți

În județul Mureș, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a contactat virusul gripal şi a murit. Individul avea virusul gripal tip A, subtip (H1)pdm09. Bărbatul nu avea probleme medicale și nu era vaccinat anti-gripal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Virusul face ravagii pe zi ce trece, astfel Institutul Naţional de Sănătate Publică a declarat oficial epidemie de gripă la nivelul întregii ţări.

Gripa îi ucide pe români. Virusul a luat 29 de vieți

La nivel național, 7.000 de persoane au anunțat că au contactat virsul gripal.

Citeste si: Caz șocant în Hunedoara. Bărbat mușcat de o haită de câini până i-au smuls urechea

Institutul Naţional de Sănătate Publică ne recomandă să ne prezentăm la spital în cazul în care simţim orice simptom al bolii sau să ne adresăm medicului de familie sau primului cadru medical din

localitatea în care ne aflăm. Medicii obligă cetăţenii la purtarea măştilor de protecţie, care sunt vitale în această perioadă.

Citeste si: Surpriza uriasa pentru Murat Ünalmıș, la filmarile serialului “Ma numesc Zuleyha”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si