Apostolii lui Iisus il numeau "copacul vietii"! Care este cel mai bun remediu antic! Acum se gaseste peste tot si e super ieftin!

Nu stim daca stiai, dar din cele mai vechi timpuri, chiar si in Biblie, apar insemnari despre maslin ca fiind "copacul vietii". Iisus si cu cei 12 Apostoli ai sai foloseau acest remediu pentru a trata diverse boli. Vechii egipteni sau chiar greci au notari de-a lungul timpului despre aceasta planta miraculoasa.

C.I.P., joi 16 iunie 2016 , 16:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cercetarile in domeniu au scos la iveala faptul ca frunzele de maslin sunt un adevarat agent antiviral si s-a dovedit ca blocheaza un sistem de tip viral dupa momentul infectiei. Acest lucru deschide multe porti cu privire la oportunitatile terapeutice netestate inca de antibioticele farmaceutice existente in prezent.

Extractul din frunze de maslin are urmatoarele beneficii:

– Intareste sistemul imunitar

– Previne bolile virale si gripele

– Calmeaza infectiile in gat, sinuzita si simptomele de pneumonie

– Vindeca simptomele specifice artritei, psoriazisului, sindromului de oboseala cronica si racelilor comune

– Actioneaza precum un agent antimicrobian imunostimulator in tratamentul cancerului

– Modifica tiparul infectios in cazul imbolnavirilor cu virusul HIV, demonstrand potential chiar pentru vindecarea completa a bolii

– Asigura un puternic efect antibacterian si antimicotic in micozele piciorului si ale unghiilor, respectiv in cazurile de infectie cu chlamidia si candida.

– Inhiba progresia osteoporozei

– Sustine eforturile de slabire

– Ofera protectie impotriva declinului cognitiv

Frunzele de maslin au si proprietate antiinfectioase ale frunzelor de maslin se numara si abilitatea de a inactiva virusurile contagioase pornind de la nivelul membranelor celulare si pana la sporii externi ai virusurilor infectioase.

Te-ar putea interesa si