Un incendiu de proporții a avut loc în noaptea de luni spre marți, în apropierea de satul Jijila, unde aproximativ 50 de hectare de vegetație uscată și arbuști de viță-de-vie neîngrijită. La fața locului au intervenit 16 subofițeri ai Stației de pompieri din Măcin.

Citeste si: Incendiu de vegetație lângă 20 de vagoane cu benzină

Un alt incendiu a avut loc în Gărvan, unde circa 40 de hectare de vegetație uscată au ars.
În cursul zilei de luni, 21 martie, un incendiu care era să provoace o nenorocire a

avut loc în Prahova, lângă 20 de vagoane cu benzină. Circulația din zonă a fost oprită.

Incendiu de vegetație pe calea ferată

Incendiu de vegetație în Prahova și zilele trecute, când în dreptul localităţii Albeşti Paleologu, garniturile au fost oprite pe şine, pentru că un incendiu de vegetaţie le tăia calea.

Citeste si: Incendiile de vegetație au luat o viață

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Nu au existat victime, însă trenurile au ajuns la destinaţie cu zeci de minute întârziere, cât le-a luat pompierilor să stingă flăcările. Mai multe hectare de vegetație din județele Dolj, Dâmbovița și Buzău au fost cuprinse de flăcări uriașe.  Incendiul din Buzău  s-a extins pe o suprafață de aproximativ 400 de hectare.

Citeste si: Incendiu puternic la o fabrică de mobilă din Maramureș. Pompierii se luptă de cinci ore cu flăcările

Incendiu de proporții în Dolj

În Dolj, localnicii, speriați de faptul că  flăcările ar putea ajunge până la locuințele lor, au sărit în ajutorul polițiștilor. Din fericire, nu au existat victime, iar flăcările au fost stinse la timp.

Citeste si: Incendiu de proporții la imprimeria Băncii Franței. Mai multe persoane, dar și doi pompieri au fost rănite

Incendiile de vegetaţie din Dolj au avut loc în comunele Coțofenii din Față și Braloştiţa. Flăcările s-au extins pe o suprafață de 100 de hectare, până în județul Gorj.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si