Are 67 de ani, pare un bătrânel simpatic, dar e un adevărat MONSTRU! Un oraș întreg se teme de el! E cumplit ce a putut să facă!

Un grădinar din Toronto, acuzat de uciderea a opt bărbați homosexuali, dispăruți între 2010 și 2017, a pledat vinovat. În 2018 el a fost arestat, relatează BBC.

Author: C.I.P. miercuri 30 ianuarie 2019 , 14:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bruce McArthur, în vârstă de 67 de ani, a fost arestat, după ce doi bărbați au murit, iar ulterior, alte șase persoane au fost date dispărute.

Polițiștii au rămas șocați atunci când au descoperit mai multe rămășițe din corpurile victimelor în ghivecele de plante, pe proprietăți unde el lucra ca grădinar, iar alte cadavre au fost găsite într-o râpă din apropiere.

Din cauza gravității faptelor sale, Bruce McArthur nu va putea cere eliberarea din penitenciar până la vârsta de 91 de ani. Autoritățile trebuie să decidă acum dacă vinovatul va primi o condamnare pe viață sau dacă va executa simultan pedepsele primite pentru cele opt crime.

Procurorul Michael Cantlon a spus că McArthur și-a fotografiat victimele înainte să le îngroape, ba chiar, de la unii a păstrat și câteva bijuterii. De asemenea, autoritățile au declarat că în camera bărbatului au găsit seringi, mănuși chirurgicale, o frânghie și un cordon negru, pe care le-a folosit atunci când i-a ucis pe cei opt bărbați. Se pare că, unele dintre victime au fost ucise în timpul unui atac sexual sau în timp ce erau sechestrate.

Majoritatea bărbaților ucisi proveneau sau aveau legături cu cartierul Gay Village din Toronto. Mulți dintre ei erau imigranți din Asia de Sud sau din Orientul Mijlociu.

În sala de judecată, McArthur și-a făcut apariția într-un pulover de culoare neagră și a vorbit în fața familiilor victimelor, dar și în fața instanței, despre uciderea celor opt bărbați.

După ce ani de zile în care s-a zvonit că în cartierul Gay Village din Toronto ar fi un ucigaș, acum cei care locuiesc acolo răsuflă ușurați, însă sunt sfâșiați de durerea provocată de McArthur. De asemenea, membrii comunității LGBT din Toronto au criticat poliția locală, spunând că nu și-au luat în serios meseria cu privire la cei opt bărbați dispăruți.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si