Anunțul a fost făcut de oficialii Ministerului Apărării Naționale, care au postat un mesaj pe Facebook în memoria generalului Marin Dragnea:

"S-a stins din viaţă veteranul Marin Dragnea. Generalul Marin Dragnea a luptat sub drapelul României din prima și până în ultima zi a celui de-Al Doilea Război Mondial şi a slujit Armata României aproape 50 de ani.

Citeste si: Bucuria a fost de scurtă durată pentru o tânără de 18 ani care abia a luat permisul auto: a făcut praf 4 mașini

La numai 12 ani a devenit copil de trupă iar la 18 ani, în 1941, a plecat voluntar pe front cu o unitate de cavalerie.", a fost postarea de pe Facebook a Ministerului Apărării Naţionale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în lumea medicinei! A murit Maria Paraschiv

Generalul Marin Dragnea a apărat țara din prima și până în ultima zi a celui de-Al Doilea Război Mondial.

Citeste si: A murit actorul și comediantul Abam Bocey

Viața nu a fost una deloc ușoară pentru veteranul Dragnea. Generalul a vorbit despre experiențele care l-au marcat, acele momente în care a stat închis în lagărul din Siberia.

S-a considerat mereu un norocos, spunând că peste 800 de mii de soldați români nu au avut aceeași soartă precum a lui.

Marin Dragnea a fondat pe 27 decembrie 1989 Asociația Națională a Veteranilor de Război, până în prezent generalul fiind cel care a fost președintele organizației.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si