Doliu în lumea medicinei! A murit Maria Paraschiv

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi medici din România a încetat din viaţă la vârsta de 83 de ani. Este vorba despre Maria Paraschiv.

Author: R.B. joi 13 februarie 2020 , 12:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doctorul Maria Paraschiv a profesat aproape 20 de ani la Spitalul Judeţean Vaslui, unde a fost foarte iubită şi apreciată, atât de către colegi, cât şi de pacienţi.

Citeste si: Doliu în cinematografie. O tânără actriță a murit la 24 de ani

Vestea tristă a fost dată de colegii medicului Maria Paraschiv, pe Facebook. Cadrul medical va fi înmormântată la Cimitirul “Sf.

Apostoli Petru şi Pavel” din Iași.

Citeste si: DOLIU! A murit pe stradă, sub ochii trecătorilor

„Am aflat cu profundã mâhnire despre trecerea la cele veşnice a celei care a fost doamna dr. Maria Parashiv, medic primar, specialitatea “Medicinã internã”. Cariera medicalã a doamnei dr. Maria Paraschiv a fost strâns legatã de Spitalul Judeţean de Urgenţã Vaslui. Între anii 1983-2002 şi-a desfãşurat activitatea în cadrul Policlinicii. În perioada 2002-2004 a coordonat secţia exterioarã “Psihiatrie Cronici” din comuna Bãceşti. Dna. dr. Maria Paraschiv s-a distins prin competenţã, bunãtate, generozitate, disponibilitate. Pentru pacienţi a fost un doctor priceput şi plin de omenie. Pentru colegi a fost un om disponibil şi generos, împãrtãşindu-le din experienţa profesionalã şi umanã. Pentru colaboratori a fost un conducãtor corect şi echilibrat, înţelegându-le şi încercând sã rezolve, în mãsura posibilitãţilor, problemele care-i erau aduse la cunoştinţã.

Dna. dr. Maria Parashiv va rãmâne veşnic în amintirea noastrã. În acest clipe de imensã suferinţã, suntem alãturi de familia îndureratã şi îndoliatã, asigurând-o de totalul nostru sprijin şi întreaga noastrã compasiune. Dumnezeu sã o odihneascã în pace!” a fost mesajul trist transmis de conducerea spitalului, în memoria reputatului medic Maria Parashiv.

Citeste si: A murit actorul și comediantul Abam Bocey


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce avere impresionantă are Adrian Minune. Colecția sa de mașini de lux concurează cu a... Ce avere impresionantă are Adrian Minune. Colecția sa de mașini de lux concurează cu a lui Ion Țiriac
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât... Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât chimiotarapia
infoactual.ro
Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre! Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si