Asa ar putea arata noul iPhone 8. Cei de la Apple au publicat din greseala cateva schite ale noului model - Acesta urmeaza sa aiba functie de recunoastere faciala

Tot mai multe postari pe retelele socializare prezinta cum urmeaza sa arate noul model de iPhone produs de Apple. Ultimele schite apartin chiar firmei producatoare si au fost eliberate "accidental" pe internet.

C.I.P., marți 01 august 2017 , 17:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Telefonul arata extrem de mult cu predecesorul sau, doar ca este ceva mai rotunjit si va avea mult mai multe functii, printre care, cea mai importanta, este aceea a recunoasterii faciale. Daca pana acum Apple si-a obisnuit clientii cu deblocarea dispozitivelor prin amprenta digitala, acum se pare ca trecem in alta era, aceea in care telefoanele vor fi deblocate prin amprenta faciala.

Se pare ca si ecranul va fi unul extrem de special la noul iPhone 8, el fiind accesoriul care, pana in momentul actual, intarzie productia pentru ca sunt numeroase discutii legate de capacitatile lui.

Pe langa detalii publicate pe diverse site-uri de tehnologie, de curand, un producator important de huse de telefoane a scos in pre productie noile modele de huse pentru iPhone 8, iar aceste modele arata cam cum va arata noul produs al celor de la Apple. 

Te-ar putea interesa si