Viorica Dăncilă, premierul României, este măritată de peste 30 de ani cu Cristinel, manager la OMV, cei doi înfiindu-l imediat după naștere, în 1990, pe Victor, băiatul lor. Născută la Roșiorii de Vede, Viorica Dăncilă a petrecut însă foarte mult timp și pe meleagurile natale ale soțului, originar din satul Hoarca, comuna Giurgița (județul Dolj). De altfel, cei doi au și făcut nunta la Hoarca, o localitate amplasată la 44 de kilometri de Craiova.

Foarte populară în rândul sătenilor, Viorica a chemat atunci tot satul la petrecere, și astăzi impresia lăsată de demnitar localnicilor din Giurgița fiind una excelentă. ”De fiecare dată când vine, vorbește cu toată lumea, nu e cu nasul pe sus. A avut grijă și de socrul ei, nea Gică, până când acesta s-a stins. Îi aducea de mâncare, se îngrijea de el. E o femeie de toată isprava”, ne-au declarat vecinii lui Cristinel Dăncilă din Hoarca.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Un magazin a fost închis pentru ca Viorica Dăncilă să facă shopping! Premierul a petrecut o oră într-un magazin de lux!

Fost șef la CAP, socrul Vioricăi Dăncilă are și astăzi o casă cochetă în sat, renovată de Cristinel, în care familia Dăncilă mai vine din când în când să se relaxeze, în ciuda programului încărcat al celor doi. 

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/554/20016041/1/casa-dancila-socri-11.jpg

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si