Un magazin a fost închis pentru ca Viorica Dăncilă să facă shopping! Premierul a petrecut o oră într-un magazin de lux!

La Craiova, un magazin a fost închis pentru ca Viorica Dăncilă să facă shopping.

Author: Matei Vaihan miercuri 20 martie 2019 , 13:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că un magazin a fost închis pentru ca Viorica Dăncilă să facă shopping. “Vizita prim-ministrului Viorica Dăncilă la Ford s-a lăsat cu incidente. Premierul a fost condusă de reprezentanții Uzinei Ford pe secțiile Montaj General și Producție Motoare, doar că vizita acesteia nu a fost primită cu plăcere de o parte dintre angajați.”, a relatat  ziaruldecariova.ro.( vezi cum a luat Dăncilă bătaie în plină stradă)

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: Florin Zamfirescu e scârbit de politicienii care permit ca România să fie umilită de maghiari: „Ne trebuie conducători adevărați, nu milogi care pentru voturi vând şi pe mamă şi pe tată!”

Un magazin a fost închis pentru ca Viorica Dăncilă să facă shopping. A fost huiduită

“Aceștia au întâmpinat-o pe Dăncilă cu un val de huiduieli și fluierături care nu au scăpat neobservate de oficialii prezenți. După vizita în cele două secții și declarațiile de presă, Dăncilă s-a întors la Centrul Multifuncțional pentru a prezida încheierea dezbaterilor din cadrul Forumului Industriei Auto. Odată ce programul oficial s-a încheiat, premierul a avut parte de relaxare la cumpărături ”,  a mai dezvăluit ziarul.

Un magazin a fost închis pentru ca Viorica Dăncilă să facă shopping. Magazinul a fost închis de SPP

Recent, un magazin a fost închis pentru ca Viorica Dăncilă să facă shopping. “Viorica Dăncilă, însoțită de Lia Olguța Vasilescu și alte doamne din partid, au mers să se bucure de o ședință de shopping la Outlet-ul Max Mara din oraș. Magazinul a fost închis de Serviciul de Securitate și Pază al premierului pentru ca aceasta să poată proba ultimele colecții ajunse în magazin de la brandul italian de modă”, a mai relalat Ziarul de Craiova.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si