Aspecte astrologice în astrogramă. Care sunt benefice și care pun piedici

Aspecte astrologice în astrogramă. Iată care sunt aspectele astrologice în astrogramă care aduc beneficii și favorizează lucrurile și care sunt mai puțin benefice și îngreunează lucrurile!

Author: Madalina Grigore marți 13 decembrie 2022 , 14:38

Aspecte astrologice în astrogramă.

Aspecte astrologice în astrogramă. Care sunt benefice și care pun piedici

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Aspecte astrologice în astrogramă. Aspectele astrologice sunt unghiurile pe care planetele le fac una cu cealaltă în horoscop, și cu ascendentul, meridianul ceresc, descendentul, imum coeli, și alte puncte de interes astrologic. Aspectele astrologice sunt măsurate prin distanța unghiulară în grade și minute de longitudine ecliptică între două puncte, la fel cum este văzută pe Pământ.

Aspecte astrologice în astrogramă.

Aspecte astrologice în astrogramă. Care sunt benefice și care pun piedici

[Sursa foto: PixaBay]

Aspectele benefice în astrograma

Principalele aspecte planetare benefice sunt: conjuncția, sextilul, cuadratura, trigonul și opoziția.

Conjuncția

Când două sau mai multe planete sunt în același semn ele sunt înzestrate cu trăsăturile acestuia. Dacă sunt aproape unul de celălalt au o influență reciprocă mai multă.

Când distanța dintre ele nu depășește 8 ° se află în conjuncție.

Citește și: Mercur retrograd decembrie 2022: Cum sunt zodiile influențate de această mișcare în sens invers

Sextil

Când planetele sunt în semne pozitive se sprijină reciproc în nevoia de a se exprima extern. Când planetele sunt în semne negative au tendința de a culege impresii de la persoanele din jurul lor. Planetele care sunt situate în semne de polarizare negativă sau pozitivă și situate la o distanță de aproximativ 60 ° creează un sextil.

Trigonul

Planetele care sunt situate în același element sunt înrudite. Planetele vor lua din caracteristicile zodiilor, iar rezultatul comun al acțiunilor lor ar trebui să exprime caracteristica energiei a acestui element. Planetele care se află în același element se susțin una pe cealaltă, asta pentru elementele de Pământ, Foc, Aer și Apă. Când două semne ale aceluiași element sunt conectate formează un trigon. Trigonul este un aspect la 120°.

Citeste si: Cât costă pachetele de 25 de kilograme de alimente primite de români pentru sărbătorile de Paște 2023 și ce conțin acestea- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

Citește și: Venus intră în Capricorn pe 10 decembrie 2022. Cum vor fi afectate zodiile de acest aspect astrologic

Aspecte astrologice în astrogramă.

Aspecte astrologice în astrogramă. Care sunt benefice și care pun piedici

[Sursa foto: PixaBay]

Aspecte mai puțin benefice în astrograma

Principalele aspecte planetare mai puțin benefice sunt: opoziția, cvadratura, quinconces.

Opoziția

Când planetele au poziție în aceeași cruce pot duce la dezarmonie pentru că fiecare dintre cele patru brațe ale crucii se sprijină pe un alt element diferit. Există două momente când planetele au pozițiile în cruce. Prima este atunci când amplasarea planetelor este în elemente favorabile una pentru cealaltă. Poziția planetelor în care semnele au efect invers este cunoscută drept opoziție pentru poziția acestora opusă 180 ° și pentru opoziția lor de interese.

Citește și: Lună Nouă pe 24 noiembrie 2022: Zodiile care sunt date peste cap de acest fenomen astrologic

Cvadratura

Când poziția planetelor este în cruce când acestea se află în elemente opuse una față de alta. Cele două nu se susțin reciproc și sunt diferite, acestea trebuie să interacționeze când au interese opuse. Cvadratura care are loc are un unghi de 90 °.

Quinconces

Quinconces este un aspect astrologic cu un unghi de 150°. Este atunci când unele semne nu sunt împărțite nici în elemente, nici în cruce și nici în polarizare. Fiecare semn acționează pe baza propriilor valori și principii.

Citeste si: ”Am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare.” Ce afaceri au avocatul Adrian Cuculis și partenera lui de viață. Cei doi au trecut printr-o dramă cumplită- kfetele.ro

Citeste si: Misterul scheletului de „extraterestru” de 15 centimetri a fost în sfârșit rezolvat după ani de dezbateri- radioimpuls.ro

Citește și: Lună în Gemeni în harta natală. Ce spune despre tine acest aspect din astrograma


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si