Asta chiar e culmea sanatatii! Sa nu ai sapun, nici hartie igienica la institutia responsabila cu sanatatea publica

Subiectul a fost adus in discutie de parinti, la dezbaterea pe legea vaccinarii obligatorii!

Webeditor: C.I.P. Author: Stirile Kanal D vineri 26 mai 2017 , 19:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Scandal cat Institutul de sanatate publica la dezbaterea pe vaccinarea obligatorie. Parintii le-au aratat responsabililor cu igiena populatiei ce lipseste din organizatia lor!

Imaginile filmate in Institut confirma ca sapunul si hartia igienica lipsesc atat din toaleta femeilor, cat si din cea a barbatilor.

"Nu exista sapun la grupurile sanitare din Institutul de Sanatate Publica. Iertati-ma, dar aceasta intrebare n-are legatura cu dezbaterea noastra. Sapunul lipseste la toaleta din simplu motiv ca aici vin enorm de multi studenti si rezidenti si care se ocupa sistematic sa lipseasca sapunul.", spune un cadru medical.

Revenind la principala tema a dezbatererii, nici astazi spiritele nu s-au linistit. Parintii au venit sa-si spuna clar opinia.

"In cazul in care aceasta lege va fi votata, in forma propusa, ne vom adresa instantelor de judecata pentru respatarea drepturilor noastre constitutionale. Nu a fost tinut in pantece de stat, ci de mama care i-a dat viata si acea mama are dreptul sa aleaga pentru copilul ei. Nu exista nicaieri o prevedere din care sa reiasa ca statul va face niste analize asupra loturilor de vaccin. De unde vor fi importate? Din Khazakstan in continuare?", spun parintii.

Discutiile care trebuiau sa clarifice prevederile legii vaccinarii si situatia la zi a serurilor s-au terminat cu scandal in loc de concluzii.

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si