Daca acest lucru era deja cunoscut, ceea ce nimeni nu stia pana acum e ca aceste alimente trebuie consumate cand au o tenta aurie, nu maronie, si trebuie gatite la temperaturi scazute.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

"Ca regula generala, trebuie vizata o culoare aurie sau mai deschisa in timpul coacerii, prajirii sau frigerii alimentelor bogate in amidon, precum cartofii, radacinoasele si painea”, precizeaza Agentia guvernamentala pentru standarde alimentare din Marea Britanie (FSA), potrivit sanatatea.ro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si