Un astrofizician crede în distrugerea Coronaviruslui. Vezi cum putem combate virusul nefast

Stephen Hawking a prezit în urmă cu mulți ani, că rasa umană va fi decimată din cauza unui virus periculos. Astrofizicianul britanic a făcut dezvăluiri uluitoare.

G.B., vineri 06 martie 2020 , 20:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un astrofizician crede în distrugerea Coronaviruslui. Chiar dacă acum virusul nefast face victimă după victimă, iar autorităţile chineze au fost complet luate prin surprindere de răspândirea rapidă a virusului ucigaş, asemeni multor alte ţări din Europa, există o speranță.

Citeste si: Primul caz de contaminare cu noul coronavirus la Vatican

Stephen Hawking a prezis această epidemie în masă, încă de acum 20 de ani.

Astronomul considera că nu o bombă atomică, ci un virus ucigaş va distruge specia umană, înainte de terminarea acestui mileniu.

Citeste si: Virusul ucigaș din China a făcut prima victimă în Marea Britanie

Un astrofizician crede în distrugerea Coronaviruslui. Vezi cum putem combate virusul nefast

Britanicul a mărturisit că doar înfiinţarea unei colonii umane în spaţiul cosmic ar fi salvarea lumii.

Hawking era îngrijorat şi de armele bilogice care se pot face în laboaratoare mici şi cu oameni puţini, în timp ce armele nucleare necesită inginerii şi instalaţii vaste.

„Pericolul este că putem crea, accidental sau voluntar, un virus care va distruge rasa umană până la sfârşitul acestui mileniu, singura soluţie fiind colonizarea spaţiului cosmic", afirma în 2001 astronomul britanic, în cadrul unui interviu.

Un astrofizician crede în distrugerea Coronaviruslui

Tot astrofizicianul declara că un alt pericol este violența şi agresivitatea de care omenirea dă dovadă zilnic.

„Dacă maşinile viitorului nu ne vor ucide, atunci o vom face noi folosindu-ne de ele", a spus Hawking, militant al sentimentului de empatie.

Omul de știință a fost profesor de matematică la Universitatea din Cambridge. Stephen Hawking a aut parte de o boală neuronală nemiloasă care l-a ţintuit într-un scaun cu rotile întreaga viaţă. El nu putea nici să vorbească, fără ajutorul unui sintetizator.

Citeste si: Sebastian Bodu desfiinţează teoria conspiraţiei în epidemia de coronavirus: „Circulă o prostie despre cum chinezii au inventat criza coronavirusului”

Britanicul nu s-a oprit aici, așa că a continuat să ajute omenirea cu ideile geniale pe care le are. El mereu a încurajat ca industria spaţială să continue, fiind de părere că doar prin dezvoltarea şi exploatarea cosmosului putem crea condiţii de trai pe alte planete.

Un astrofizician crede în distrugerea Coronaviruslui

Stephen Hawking a murit în 2018, la vârsta de 76 de ani, însă ideile şi scrierile lui au rămas şi dăinuie chiar şi în ziua de azi, când se împlinesc deja unele dintre prezicerile lui.

Citeste si: Pana la cazuri confirmate, Coronavirusul produce categorii defaimate! Italienii din Bucuresti isi simt afacerile tot mai slabite! Vezi cum functioneaza efectul de domino al celui mai temut virus, duminica, la "Asta-i Romania"!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si