Astrologul Ioan Burculeț a prevăzut din aprilie arestarea lui Liviu Dragnea! Ce i se va întâmpla acestuia în continuare

Astrologul Ioan Burculeț a prevăzut că Liviu Dragnea va ajunge la închisoare după 20 mai.

C.L., marți 28 mai 2019 , 23:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Într-o predicție de la jumătatea lunii aprilie, atunci când Liviu Dragnea avea termen în dosarul în care acum s-a decis intrarea lui la închisoare, Ioan Burculeț a spus că judecătorii vor vota împotriva liderului PSD.

Deși la momentul respectiv, magistrații au decis să amâne verdictul, astrologul Ioan Burculeț a prezis ceea ce avea să se întâmple la începutul acestei săptămâni. Mai mult, specialistul în astrologie vorbea despre o situație chiar mai rea pentru Liviu Dragnea.

”Amânare, ulterior condamnare și se termină procesul în cele din urmă după 20 mai. Ce nu știe domnul Dragnea este că, din vară se schimbă lucrurile în ecuația dânsului din punct de vedere astrologic și ori fuge din țară... ori... sunt ecuații și mai extreme. E doar o chestiune de timp…”, a precizat Ioan Burculeț, specialist în astrologie, în predicția sa din luna aprilie.

 

Citeste si: VIDEO | Mărirea și decăderea lui Liviu Dragnea. Un reportaj marca Știrile Kanal D

Citeste si: Ludovic Orban: Dacă Guvernul nu demisionează, PNL depune moţiune de cenzură

Citeste si: Adrian Năstase, după ce Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie, în aceeași celulă unde a fost și el: ”Suntem un popor crud”

Mai mult, Ioan Burculeț și-a confirmat predicția și săptămâna trecută, când a publicat pe blogul său ”abordarea astrologică a perioadei 15 mai - 7 iunie”.

”Cele mai spectaculoase arestări - independent de voința persoanelor implicate – vor veni dictate de către Destinul României ca țară. Ei bine, toate aceste evenimente cu răsunet, nu întâmplător vor fi vizibile pentru intervalul următor, este vorba despre 15 mai- 7 iunie. Evident asta rămâne de văzut și o să îmi dați dreptate, însă nu mie, dar Universului, da cu certitudine!

Pentru că totul planează în jurul nostru prin forma ecuației și matematicii Universului. Oricât ar încerca unii să intervină din planul fizic prin diferite mijloace, metode, mai mult sau mai puțin ortodoxe, se pare că finalul va veni atunci când aceștia se vor aștepta mai puțin și vor fi implicate persoane care nu vor scăpa justiției providențiale”, este un fragment din postarea lui Ioan Burculeț de pe blogul său, Constelația Destinului


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si