Site-ul Partidului Social Democrat a fost indisponibil vineri seara, timp de aproximativ 15 minute, în urma unui atac cibernetic venit dinspre Federaţia Rusă”, a anunțat, vineri seară, PSD, într-un comunicat d epresă.  

Atac cibernetic asupra site-ului PSD, care a fost indisponibil pentru aproximativ 15 minute. Atacul ar fi venit dinspre Federația Rusă

Potrivit aceleiași surse, Departamentul IT al PSD a intervenit prompt şi a repus site-ul în funcţiune.

 

”Cu această ocazie, PSD îşi reafirmă apartenenţa la valorile europene şi occidentale şi condamnă invazia ilegală a Rusiei în Ucraina”, a mai precizat PSD.  

Atac cibernetic asupra site-ului PSD. A fost indisponibil timp de 15 minute

Atac cibernetic asupra site-ului PSD. A fost indisponibil timp de 15 minute

[Sursa foto: PixaBay]

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat, vineri, după ce grupul de hackeri ruşi Killnet a revendicat atacul asupra site-urilor româneşti, că nu are o problemă că este nominalizat şi el. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Premierul bulgar, anunț despre aderarea Bulgariei şi României la Schengen: „Este o prioritate să mergem împreună”

Liderul PSD a mai precizat, despre afirmaţiile sale privind livrarea de arme către Ucraina, că declaraţia sa a fost foarte clară, şi anume că România, dacă este nevoie, este pregătită atât legal cât şi moral să facă acest pas, dar că în acest moment nu există o decizie în sensul acesta. 

Citeste si: Klaus Iohannis și premierul Bulgariei, discuții despre îmbunătăţirea conexiunilor rutiere şi fluviale pe Dunăre

De asemenea, Guvernul a transmis, vineri, că în cursul dimineţii accesarea site-urilor gov.ro, mapn.ro si politiadefrontiera.ro, cfrcalatori.ro si a site-ului unei instituţii financiare a fost afectată de o serie de atacuri cibernetice de tip DDOS. 

Grupul de hackeri ruşi Killnet a revendicat atacul. 

Citeste si: Rusia a folosit un submarin diesel în Marea Neagră pentru a viza ţinte ucrainene cu rachete de croazieră de tip Kalibr


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si