Atac armat în nord-estul Londrei, lângă o stație de metrou! Un bărbat a fost arestat și mai multe persoane au fost înjunghiate, inclusiv doi ofițeri de poliție, într-un atac cu mașină și sabia, scrie BBC.

Atac armat Londra

Imagine reprezentativă pentru un atac armat.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Atac armat în România, lângă București. "Trei persoane au tras cu puști și pistoale într-o mașină"

Stația de metrou Hainault din Londra a fost închisă, precizează Transport for London (TfL), iar autobuzele locale au fost deviate. 

Cinci persoane au fost rănite în atac

Poliția metropolitană a declarat că un vehicul a intrat într-o casă din Hainault, urmat de "informații că oamenii au fost înjunghiați" cu puțin timp înainte de ora 07:00 BST. Serviciul de Ambulanță din Londra spune că a tratat cinci persoane la fața locului, înainte de a le duce la spital. 

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

"Am înțeles că suspectul a continuat să atace alți cetățeni și doi ofițeri de poliție",

a precizat forța de ordine, conform sursei menționate mai sus. Într-un final, vinovatul, un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat, după ce a intrat cu mașina într-o proprietate din zona Thurlow Gardens, potrivit poliției.

Atac armat Londra

Imagine de la atacul din Londra.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Sunt sau nu spioni ruși în țară? Mărturia unui general: "Cred că Federația Rusă a folosit împotriva României elemente și modalități interzise prin lege"

" Acesta trebuie să fi fost un incident terifiant pentru cei în cauză. Știu că întreaga comunitate se va simți șocată și alarmată. Oamenii vor dori să știe ce s-a întâmplat și vom oferi mai multe informații cât mai curând posibil. Nu credem că există vreo amenințare în curs de desfășurare la adresa întregii comunități", a declarat un purtător de cuvânt. 

Un bărbat care lucrează în domeniul IT ar fi fost martor la cele întâmplate.

Citește și: Atentat sinucigaș lângă o bancă. "Sunt cel puțin 21 de morți și 50 de răniți"

El a povestit cum ambulanțele se îndreptau spre zona metroului și cum un elicopter survola în zonă.

"Nu l-am văzut pe bărbat, ci doar ambulanțele, poliția etc. Nu am fost îngrijorat la început, dar am fost puțin nerăbdător să mă întorc acasă după ce am aflat ce s-a întâmplat ”, a spus el pentru sursa citată mai sus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si