Atentatorul din Brăila a primit somaţie de la Fisc! Marius Parfenie se află pe o listă cu datornici la ANAF!

La finalul anului trecut, atentatorul din Brăila a primit somaţie de la Fisc. În 2015, Parfenie a comis o infracţiune violentă.

Matei Vaihan, luni 12 noiembrie 2018 , 21:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În decembrie 2017, atentatorul din Brăila a primit somaţie de la Fisc. Marius Valentin Parfenie avea restanţe la bugetul de stat, însă nu şi-a plătit datoriile. Astfel, pe 15 mai 2018, numele său se afla pe o listă emisă de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Brăila, prin care contribualilii erau anunţaţi că s-au emis acte adminstrative fiscale pe numele acestora. Cel mai probabil, acesta datora nişte taxe legate de casa în care locuieşte.

Atentatorul din Brăila a primit somaţie de la Fisc. Parfenie a intrat cu maşina într-un centru comercial

Marius Valentin Parfenie (20 de ani) a terorizat, duminică după-amiază, Brăila. Fiind, se pare, sub infleunţa drogurilor, el a înjunghiat o persoană şi apoi ar fi furat o maşină, a lovit două persoane pe centura oraşului, după care a intrat în plin într-un centru comercial, unde a rănit alte şapte persoane, între care doi copii de 11 şi 13 ani. După incident, poliţiştii l-au testat şi au constatat că avea o alcoolemie de 0,37 mg/l în aerul expirat.

Atentatorul din Brăila a primit somaţie de la Fisc: "Trebuie să curgă sânge pentru ţara asta!"

Recent, atentatorul din Brăila a primit somaţie de la Fisc. Marius Parfenie avea permis de conducere din februarie anul acesta. Anul trecut, el a fost condamnat la măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 6 luni pentru comiterea în cursul anului 2015 a infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Un martor, care a asistat la incidentul teribil, susţine că agresorul a făcut o declaraţie halucinantă, înainte de a comite fapta. Tânărul de 20 de ani ar fi strigat continuu că "Trebuie să curgă sânge pentru ţara asta!".

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si