Anunțul a fost făcut de primarul localității, Vadim Tokar, pentru televiziunea națională ucraineană. 

Citeste si: Restricţie de circulaţie în Odesa, de vineri, ora 21.00, până duminică, ora 6.00

Dezvăluirea vine în ziua în care o rachetă rusească a lovit gara din Kramatorsk, în estul Ucrainei, ucigând peste 50 de civili, inclusiv 5 copii, și rănind peste 100 de oameni care așteptau trenul să fugă din calea războiului.

Citeste si: Președintele Zelenski, după masacrul din gara Kramatorsk: "Răul nu are limite"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Președintele american Joe Biden a condamnat vineri seara "atrocitatea oribilă", acuzând trupele ruse că ucid civili nevinovați. Rusia a negat atacul asupra gării din regiunea Donețk.

Aproape 40% din satul Makarov, distrus de ruși

Cei mai mulţi dintre morţi au fost găsiţi în gropi comune, a declarat primarul din Makarov Vadim Tokar. El a dat vina pe soldaţii ruşi, care au ocupat recent mai multe zone.

Citeste si: Mesajul șocant scris pe una dintre rachetele care au lovit gara Kramatorsk. Rusia spune că nu folosește acel tip de rachete, dar imaginile apărute pe internet o contrazic

Informaţia nu a putut fi verificată în mod independent, potrivit Agerpres. Aproximativ 40% din sat a fost distrus, a declarat primarul, adăugând că oamenii nu au electricitate sau gaz.

Aproximativ 40% din satul Makarov a fost distrus

[Sursa foto: Twitter]

Kremlinul a declarat vineri că "operaţiunea specială" a Rusiei în Ucraina s-ar putea încheia în "viitorul previzibil", însă declarațiile oficiale ale Moscovei nu mai sunt crezute în Occident.

Purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a declarat că obiectivele Rusiei sunt în curs de a fi atinse şi că munca este dusă la îndeplinire atât de către armată, cât şi de către negociatorii de pace ruşi, transmite Reuters.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si