Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei a inaugurat primele patru parcări pentru biciclete din București, cu un total de 100 de locuri de parcare și a anunțat și tariful pe care trebuie să-l achite cei care vor să închirieze un loc.

Primele parcări pentru biciclete

Potrivit edilului de la Sectorul 6, alocarea se va face în ordinea cronologică a cererilor, iar în următoarea şedinţă de Consiliu Local urmează să fie aprobat regulamentul.

„Avem primele 4 parcări de biciclete în București! Le-am pus la cca. 1 – 2 km de stațiile de metrou, în sprijinul conceptului «last mile», în zone cu blocuri, pentru că bicicletele sunt dificil de ținut în apartament. Accesul este securizat se face cu cartele și vor fi supravegheate video. Alocarea se va face în ordinea cronologică a cererilor. În următoarea ședință de Consiliu Local vom vota regulamentul si vom da drumul la înscrieri”, a anunțat Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Amenzi uriașe pentru cei care merg cu trotineta electrică sau bicicleta în anumite condiții

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Abonamentul pentru locul de parcare va fi încheiat pentru o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire, în cazul în care chiriașul solicită reînnoirea abonamentului cu cel mult 60 de zile înainte de expirare și achită taxa aferentă abonamentului pentru încă un an.

Care este tariful de închiriere

Tariful de închiriere este de 100 lei/an și pot fi alocate două locuri de parcare pentru fiecare unitate locativă unde are reședința solicitantul. 

Citeste si: Amenzi uriașe pentru cei care merg cu trotineta electrică sau bicicleta în anumite condiții

Accesul se va face pe baza de card de acces, care va fi obținut după achitarea tarifului de 100 de lei/ an si al garanției pentru acesta.

Citeste si: Un turist a furat frigiderul de la pensiunea în care s-a cazat. Imagini inedite de pe litoral

Cele patru parcări se află la următoarele adrese:

  • Vintila Mihailescu nr. 12
  • Aleea Ramnicel nr. 2
  • Str Ghirlandei nr. 50
  • Bd 1 Mai nr. 26

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si