Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus efectuarea autopsiei pentru a se stabili cauzele care au provocat decesul. Familia artistului nu s-a opus deciziei pentru că au dorit să afle care a fost motivul.

Citeste si: Durere fără margini pentru surorile lui Petrică Mîțu Stoian

Ce a spus medicul lui Petrică Mîțu Stoian

„Se consideră că valorile foarte mari ale INR-ului, mai mari de 6-7, predispun și la accidente spontane hemoptizice. Mai ales în cazul tusei foarte puternice sau expunerii la curse lungi cu avionul sau alte situații asemănătoare. Dacă se discută această situație de barotraumă, dumnealui trebuia să expectoreze în timpul tratamentului sau imediat după ca să se considere această situație”, a declarat cadrul medical care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian.

Citeste si: VIDEO| O țară întreagă plânge plecarea mult prea bruscă a iubitului artist Petrică Mîțu Stoian

Ce declară reprezentanții clinicii private unde a murit artistul

Reprezentanții clinicii private unde s-a stins din viață Petrică Mîțu Stoian au ținut să facă câteva declarații.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

„În urma nefericitului eveniment al decesului maestrului Petrică Mîţu Stoian, dorim să precizăm următoarele: Apreciem că cea mai mare parte a mass media a prezentat cazul în mod obiectiv. Din păcate, unele publicaţii au comunicat informaţii eronate. În acest sens, ne vedem nevoiţi să aducem câteva clarificări: Domnul Petre Mîţu Stoian a sosit la Clinica Nera vineri, 5.11.2021, în jurul amiezii, în vederea recuperării post-Covid, în stare generală bună de sănătate.

A fost consultat în cursul după-amiezii. În cadrul consultaţiei preliminare s-au constatat valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric. A urmat procedura de testare la presiune şi oxigen şi s-a stabilit o cură de 15 şedinţe de terapie cu începere de-a doua zi. Seara a mers la masă, s-a plimbat puţin prin complex şi apoi a mers să se odihnească în camera unde era cazat; starea dumnealui a fost bună pe toată perioada aceasta”, au spus cei de la clinica privată, potrivit WOWbiz.ro.

Citeste si: Cum se simțea Petrică Mîțu Stoian înainte să moară? Ce a făcut artistul în ultimele ore de viață

Sâmbătă dimineață, artistul a fost transferat la Spitalul din Oraviţa, apoi la Reşiţa.

„Spre dimineaţă, medicul a fost chemat pentru hemoptizie; Domnul Petre Mîţu Stoian a fost transportat cu salvarea la CG SP Oraviţa; Acolo a primit tratament cu O2 şi substanţe perfuzabile specifice care a oprit tusea şi hempotizia; Pacientul s-a simţit bine în tot acest timp, a dorit să se întoarcă la Clinică, dar din prudenţă a acceptat să rămână pentru investigaţii suplimentare. Ulterior a fost trimis la Reşiţa pentru evaluare imagistică. Clinica a constatat mai târziu că starea domniei sale a continuat să fie una stabilă la SP Reşiţa şi că abia după ora 13.00 starea lui s-a agravat”, au mai adăugat cei de la clinica privată unde a fost internat artistul de muzică populară.

Citeste si: Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia Sterp? Mama Geta se laudă cu cel mai mic preț de pe piață: „Noi o dăm mult mai ieftin. E treabă multă.”- kfetele.ro

Citeste si: Engin Akyürek, protagonistul serialului Fiica ambasadorului, i-a uimit pe producători cu talentul lui. Saner Ayar: "Cu el ar vrea să lucreze toată lumea"- radioimpuls.ro

Citeste si: Noi detalii despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si