Trase la răspundere pentru comportamentul de care au dat dovadă, două femei au început să arunce cojile de la semințe pe jos. Acestea au fost puse să adune în urma lor.
Oamenii legii nu au stat pe gânduri şi au aplicat amenzi totale de 2.500 lei. Mai mult, femeile au fost puse să cureţe mizeria lăsată în urmă.

Citește și: VIDEO| Copil de 12 ani, snopit în bătaie de două mame furioase. Imagini șocante

' 'Două "doamne", din Craiova, V.M. în vârstă de 22 ani și M.S.A. în vârstă de 42 de ani, s-au gândit să dea o lecție de educație copiilor despre civilizație, în incinta locului de joacă de la "Simplon", "tocând" o pungă de semințe ale caror coji le-au aruncat pe jos, stând efectiv cu picioarele în propria mizerie.

Citește și: Un neamț este revoltat din cauza mizeriei din orașul său și dă vina pe vecinii români: „Este destul!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Atunci când au fost depistate de către polițiștii locali, una dintre contraveniente a devenit și recalcitrantă, deși știa ce făcuse, părându-i-se un fapt normal să arunce cojile de semințe pe jos, și in incinta unui loc de joacă.

Au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 2.500 lei, iar ca măsura complementară s-a dispus curățarea domeniului public.''

Un neamț este revoltat din cauza mizeriei din orașul său și dă vina pe vecinii români: „Este destul!”

Un bărbat din Salzgitter, landul Saxonia Inferioară din Germania, este deranjat de luni de zile de cum cartierul său: plin de gunoaie.

Neamțul dă vina pe vecinii săi români. 

„Este destul!” susține bărbatul din Salzgitter, Germania, care s-a săturat de înfățișarea mizerabilă a orașului său.

De luni de zile bărbatul a văzut că gunoaiele se adună peste tot, dar asta nu e tot. Restul locuitorilor orașului Salzgitter sunt și ei alarmat.

Citește și: VIDEO- Stațiunea Mamaia întâmpină turiștii sezonul acesta într-un imens șantier

Atunci când germanul iese la plimbare cu câinele său, dar susține că nu mai este atât de distractiv ca înainte. Cartierul s-a schimbat foarte mult în ultimii ani,  mărturisit el pentru jurnaliștii de la News38. 

Citește și:  Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina în Poarta Brandenburg din Berlin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si