Mâncarea din spitalele românești lasă de dorit, de cele mai multe ori. Condițiile sunt precare, iar mizerie e ca la ea acasă. Meniurile bolnavilor sunt foarte sărăcăcioase și stârnesc revolta pacienților, dar și a apropiaților acestora.

Postarea unui bărbat a stârnit revoltă de amploare în mediul online. El a distribuit pe internet o fotografie cu meniul pe care îl primește o proaspătă mămică.

Citește și: VIDEO- Dezastru le secția de oncologie de la un spital din Brașov: podele vechi, uși de lemn și pereți de pe care cade tencuiala

Ce mâncare a primit o proaspătă mămică

După o naștere extenuantă, femeia a primit o mâncare jalnică. Masa acesteia a constant în 3 felii de salam, o bucățică minusculă de unt și un recipient la fel de mic de gem.

„Asta dați voi de mâncare în spital unei mame care trebuie să hrănească un nou-născut??? Am prea mulți copii și persoane mai în vârsta în lista de prieteni ca aș înjura teribil!!! Să vă fie Rușine!!!!!”, este mesajul postat de bărbat, pe rețelele sociale, alături de fotografia cu mâncarea  care a stârnit revolta românilor.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- UPDATE: Trupul unui bebeluș, găsit într-o pungă, la o groapă de gunoi din Caraș-Severin. Ce spun polițiștii

Concursul de „Cine primește cea mai groaznică masă la spital”

Postarea bărbatului a stârnit valuri de revoltă în mediul online. Nu a durat mult până când și alți români au început să prezinte experiențele lor cu spitalele din România. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

O altă pacientă, a unui alt spital, a răspuns în comentarii și le-a prezentat tuturor meniul pe care l-a avut în 4 zile de spitalizare. Femeia, cu simțul umorului, a semnalat că proaspăta mămică măcar a primit salam față de ea.

„Măcar a avut salam. La mine astea au fost mesele în patru zile de spitalizare”, a replicat pacienta.

Citește și: „Soțul meu a murit de infecții nosocomiale, nu de COVID-19!” Scandal de proporții într-un spital din București. Soția unui fost deputat PSD cere despăgubiri uriașe

Mâncarea bolnavilor din spitalele românești arată deplorabil! Fotografii înfiorătoare circulă pe rețelele sociale

Mâncarea bolnavilor din spitalele românești arată deplorabil! Fotografii înfiorătoare circulă pe rețelele sociale

[Sursa foto: Facebook]

Oamenii și-au lăsat părerile despre situația actuală alarmantă din spitale.

„Ce țară, ce hoți. Dacă ai vedea facturile alea te ia mintea la cât costă pe hârtie un meniu de genul”, a spus unul dintre inetranuți.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Este o bătaie de joc pe banii noștri. E bine că măcar au primit și asta. Eu în urmă cu un an am fost ținut fără mâncare o zi întreagă”, a replicat altul.

Citește și: „E cadavru viu!” Acuzații grave într-un spital din România, după ce un tânăr de 31 de ani care se află în comă profundă de 2 luni, a ajuns de nerecunoscut! Tânărul a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei dureri de măsea

„Orice să ți se întâmple, numai în spital să nu ajungi. Nu există un loc mai rău și la închisoare e mai bine”, a mai spus un altul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si