"Pe mine nu ma ajuta nici 11 mii, nici o mie (n.r. indemnizatie)! Ca eu nu traiesc din 5000 de lei, leafa de la parlament"

Domnul din imagini este deputatul ALDE Remus Borza. Este la primul mandat. S-a laudat in fata plenului ca pana sa ajunga parlamentar castiga de 200 de ori mai mult.

Iar salariul actual este un mizilic pentru el.

"De ce ati venit dumneavoastra in parlament daca stiati ca e salariul mic? Nu am venit pentru salariu si eu nu traiesc din salariu"

"La varful piramidei evident se gaseste salarizarea demnitarilor ..un demnitar nu poate sa traiasca cu o mie de euro"

Un alt deputat ne face calculul veniturilor pe care le incaseaza un parlamentar luna de luna. Banii nu sunt deloc putini cand ii pui pe hartie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

DEPUTAT IULIAN BULAI: "Indemnizatia unui parlamentar este de 5600 de lei neimpozitabili, bani pe care ii primesti in mana...mai

primesti inca 4600 de lei pt cazare pe langa ceasta suma 1400 de lei pt combustibil, 160 de lei pe zi petrecuta in plen sau la comisii..mai este inca o suma forfetara care este menita pt desfasurarea activitatii 11400 de lei impozitabili"

Multi dintre noi nu ar visa sume atat de mari pentru chirie sau benzina. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca, pe langa indemnizatie, mai esti remunerat in plus pentru fiecare zi de munca.

Si totusi alesii sunt nemultumiti!

CATALIN RADULESCU: "Atata timp cat eu trebuie sa imi cumpar eu stiu 3 costume nu imi ajung nici banii de un pantof, asa cred eu"

Zeci de mii de lei are acum salariu domnul deputat Catalin Radulescu. Prea putin pentru el, din cate ne spune.  Nici cei 1400 de lei pe care ii primeste pentru combustibil nu-i ajung.  

CATALIN RADULESCU: "Banii care ni se dau pentru motorina nu imi ajung nici jumatate din bani..pai si de cati bani bagati benzina? cam de 30 de milioane pe luna

Cat si-ar dori deputatul sa castige?

CATALIN RADULESCU: "In Albania de exemplu am inteles ca e 2000 de euro, macar ca albanezii, ca nemtii si italienii au 18 mii".

Daca legea salarizarii unitare va fi adoptata, un parlamentar va avea o indemnizatie de 11.600 de lei. In loc de concluzie, ii dam cuvantul domnului deputat!

REMUS BORZA: "la nivelul asta redus de salarizare o sa iti intre in sistem doar mediocrii si hotii, daca acceptati bine, daca nu sa fiti sanatosi!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si