Au trecut 2 ani de la dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu: „Nimeni n-a făcut nimic timp de 2 ani şi 3 luni”

S-au împlinit 2 ani de la dispariția celor două fete din Caracal. Alexandra Măceşanu şi Luizei Melencu, fetele răpite, violate şi apoi ucise de Gheorghe Dincă.

Author: Andreea Bolocan duminică 25 iulie 2021 , 16:00

Au trecut 2 ani de la cazul Caracal gheorghe dinca
Au trecut 2 ani de la cazul Caracal[Sursa foto: impact.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Se pare că rănile părinţilor celor două fete dispărute de mai bine de 2 ani, sunt tot deschise. Mai mult, familiile nu cred în rechizitoriul procurorilor şi spun că astfel de tragedii s-ar putea repeta în orice moment.

Zeci de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în municipiul Caracal, pentru a marca cei doi ani scurşi de la dispariţia Alexandrei Măceşanu.

Citeste si: CAZ IREAL în Mureș! Un alt bărbat a fost omorât de către un urs

Pe data de 24 iulie 2019, o zi de miercuri, Alexandra a plecat de acasă, din Dobrosloveni, o localitate situată la doar câţiva kilometri de Caracal, pentru a se întâlni cu prietenul său în faţa liceului ”Mihai Viteazul” din Caracal. Mama fetei a intrat în panică în după-amiaza aceleiași zile când fata nu s-a întors şi nici nu a putut fi contactată la telefon. Niciodată nu se întâmplase să nu comunice cu părinţii săi atâtea ore, aşa că au pornit încă de atunci căutările.

După aproape o zi, Alexandra a reuşit să sune la 112 şi să ceară ajutor, spunând că a fost răpită, bătută şi violată şi că îi este tare-tare frică. Poliţiştii au ajuns la locul unde fata era sechestrată de bărbatul acum judecat pentru crimă, Gheorghe Dincă, de-abia în dimineaţa zilei de 26 iulie 2019. Au mai găsit un incinerator improvizat şi oase calcinate.

În orele şi zilele următoare au ieşit la iveală noi şi noi date. Conform acestora, nu doar Alexandra Măceşanu, dar şi Luiza Melencu, o tânără de 18 dispărută în 14 aprilie 2019, tot din Caracal, ar fi căzut victimă ”monstrului Gheorghe Dincă”.

Mesajul cutremurător al mamei Luizei Melencu

Sâmbătă, pe data de 24 iulie 2021, pe platoul din faţa Primăriei Caracal s-au adunat aproximativ 60 de persoane care le-au fost alături membrilor familiilor celor două fete dispărute. Mama şi tatăl Alexandrei Măceşanu, dar şi mama şi bunicul Luizei Melencu, şi-au găsit, după doi ani de luptă pentru aflarea adevărului, spun aceştia, cu greu cuvintele pentru a descrie ce simt. Cu ochii în lacrimi au afirmat că ceea ce se cunoaşte public este departe de cele întâmplate.

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu[Sursa foto: impact.ro]

Citeste si: Un fost pușcăriaș a ajuns din nou în spatele gratiilor pentru că s-a îndrăgostit de șefa închisorii. Cum a încercat bărbatul să-i fure inima

Mesajul mamei Alexandrei Măceșanu

Extrem de îndurerată, mama Alexandrei a avut un mesaj pentru fata lor cea mare pe care o aşteaptă în fiecare zi şi pe care nu încetează să o caute.

”Mami, să ştii că niciodată noi nu vom renunţa la tine, niciodată! Indiferent ce s-ar întâmpla, ne-am da şi viaţa pentru tine!”, a spus Tudoriţa Măceşanu.

”Nimeni n-a făcut nimic timp de 2 ani şi 3 luni”

Cu toate acestea, mama Luizei este convinsă că cele întâmplate sunt departe de varianta oficială. Aceasta a subliniat faptul că speră să își găsească fiica în viață.

”Nimeni n-a făcut nimic timp de 2 ani şi 3 luni de la dispariţia Luizei. Şi de la Alexandra s-au făcut doi ani... Dar noi sperăm în continuare, speranţa moare ultima. E greu, nu avem cuvinte, dar sperăm şi vom spera. Trăim într-un stat corupt, n-am cerut nimic decât copilul, în schimb, numai minciuni, neadevăruri... A fost traficată, nicidecum moartă. Asta (n. red.- faptul că Luiza a fost ucisă) nu voi crede până voi muri eu, nicidecum nu voi crede autorităţile statului“, le-a spus Monica Melencu jurnaliştilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si