Au trecut peste 40 de zile de la moartea lui Ilie Balaci, dar Lorena, fiica lui, nu își revine! Ce a ajuns să facă zilnic e dramatic!

Pe 21 octombrie 2018, Oltenia și fotbalul românesc era în doliu. "Minunea Blondă" a Craiovei, Ilie Balaci, înceta din viața, la numai 62 de ani. Marele fotbalist a făcut un stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

C.I.P., luni 10 decembrie 2018 , 12:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De atunci, Lorena Balaci, fiica lui, este derâmată de durere. Deși au trecut cele 40 de zile de doliu, Lorena încă nu își revine după moartea celui pe care nu îl considera doar tată, ci și cel mai bun prieten. "Eu mă îmbrac în continuare în negru. Am donat toate hainele colorate, nu mă mai fardez, evit să merg la petreceri, nu mai ascult muzică acasă, nu mai dansez şi nici nu mai râd ca înainte. Văd şi eu că nu mai sunt cea care eram. Anul 2019 nu vreau să-mi aducă neapărat ceva, ci îl rog să nu-mi mai ia. A fost cumplit", a mărturisit Lorena.

Totuși, spune că vrea să își revină, mai mult de dragul copiilor. "Eu nu mi-am pierdut doar tatăl. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Eram foarte apropiaţi. Toate sărbătorile le făceam împreună. Eu până anul trecut am locuit la două case distanţă de părinţii mei. De Crăciun, ne strângeam toţi la masă la mama. Anul acesta nu vor fi sărbători pentru noi. Încerc să-mi revin pentru copii (n.red. - Atanasie, 14 ani şi jumătate, şi Hristu, 19 ani), sora mea pentru fetiţa ei, iar mama pentru noi şi nepoţi. Eu şi mama nu putem să depăşim nici acum perioada de doliu, care se ţine 40 de zile", a spus Lorena Balaci.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si