Aurelian Bădulescu s-a îmbrâncit cu Nicușor Dan în timpul unei conferințe

Conferință de presă cu scandal, în Preungirea Ghencea.

Author: K.B. vineri 05 iunie 2020 , 10:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, s-a prezentat la conferință cu un dulap.
Nicușor Dan nu a fost lăsat să vorbească și a luat dulapul, încercând să-l mute în afara cadrului și l-a trântit.

Citeste si: Istoria interesantă a căruciorului de cumpărături

Citeste si: Angajată a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, confirmată cu coronavirus

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat, vineri, o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei i continuă pe durata acesteia. Nicuşor Dan nu poate vorbi, întrucât Aurelian Bădulescu vorbeşte continuu peste el.

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

„Stați la 2 metri de mine”, i-a spus Nicușor Dan.
Câteva persoane au huiduit, iar viceprimarul PSD al capitalei a spus că-l înjură pe Nicușor Dan, moment în care acele persoane i-au spus lui Aurelian Bădulescu că de fapt îl înjură pe el.

UPDATE- Directorul STB şi mai mulţi angajaţi ai Primăriei Capitalei s-au prezentat, de asemenea, la conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan. 

Un motociclist care a acuzat că a stat o oră în coloană s-a oprit în dreptul locurlui unde se reruleaă conferinţa de presă şi i-a strigat lui Aurelian Bădulescu: ”M-am săturat de incompetenţa voastră! Ce-aţi făcut 4 ani? Vă bateţi joc de noi!”. 

Bădulescu l-a acuzat că a fost plătit de organizatorii conferinţei şi i-a cerut să restituie banii pe care i-ar fi primit pentru această intervenţie. 

PNL a anunţat, pentru vineri, la ora 10, o conferinţă de presă a candidatului pe care-l susţine la Primăria Capitalei. Conferinţa se derulează în Prelungirea Ghencea.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu s-a prezentat la locul anunţat pentru conferinţa de presă şi a început să-i reproşeze lui Nicuşor Dan că în ultimii ani a stat ”într-un dulap”.

În plus, Bădulescu – care poartă mască de protecţie -  i-a reproşat lui Nicuşor Dan că nu poartă mască de protecţie.

”Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD”, a spus Nicuşor Dan în debutul conferinţei de presă, fiind întrerupt în permanenţă de Aurelian Bădulescu.

Nicuşor Dan face un bilanţ a ceea ce a numit ”cea mai dezastruoasă administraţie” a Bucureştiului, fiind continuu întrerupt de Bădulescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si