Drumul comunal dintre Rodna şi Valea Vinului, judeţul Bistriţa-Năsăud, este complet blocat, vineri, după producerea celei de-a doua avalanşe în zonă. Mai multe echipaje intervin, iar autorităţile recomandă şoferilor evitarea traseului.

Citește și: Deszăpezire cu pătura. Locul unde câțiva asistați sociali au ieșit la deszăpezit fără utilaje

„O nouă avalanşă a avut loc pe drumul comunal dintre localităţile Rodna şi Valea Vinului.

Comitetul Local pentru situaţii de Urgenţă Rodna intervine cu două utilaje pentru o nouă degajare a zăpezii în vederea reluării circulaţiei în condiţii normale”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Ce au anunțat autoritățile

Instituţia a precizat că traficul fusese reluat după prima avalanşă.

Citește și: Avertizare pentru turiștii din România. A fost emis un Cod roșu de avalanșă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Recomandăm participanţilor la trafic care folosesc ruta respectivă să adapteze viteza la condiţiile de drum, riscul de avalanşă în zonă fiind în continuare crescut”, a mai precizat ISU.

Citește și: VIDEO- Turiștii care s-au aventurat până la Capra, cabana lovită de avalanșă, riscă penalizări grave. Drumul pentru mașini este închis de autorități

„Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Rodna intervine pentru deblocarea drumului comunal dintre Rodna şi Valea Vinului, blocat total în urma producerii unei avalanşe”,

a transmis, vineri, ISU Bistriţa-Năsăud.

Se acționează cu două utilaje pentru deblocarea totala a căii de acces.

Citește și: S-a înregistrat un număr record de accidente pe pârtiile din Poiana Brașov. „Paradoxal, pentru o zi în care pârtiile s-au prezentat în stare excelentă”

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud monitorizează prin Centrul Operațional Judeţean situaţia operativă din zona de competenţă şi alocă resursele necesare gestionarii situaţiilor de urgenţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si