Care sunt avantajele unui fotoliu extensibil?

- Preț. Fotoliile extensibile sunt un fel de canapele extensibile de mici dimensiuni și, ca atare, sunt și mai ieftine decât acestea, fiind accesibile pentru toate buzunarele, fără a fi nevoie să cheltuiți prea mult sau să finanțați achiziția.

- Design. Designul atractiv este un alt avantaj al achiziționării de fotolii extensibile. Frumoase, cochete și elegante, ele se adaptează, de asemenea, prin varietatea lor de culori, la decorarea spațiului dumneavoastră.

- Versatil. Nu numai că este o canapea de o persoană elegantă, pe care să o ai în orice parte a casei, dar un fotoliu extensibil este și un pat de o persoană practic, care rezolvă problemele de acest tip.

- Confortabil. Acestea nu au nimic de invidiat față de paturile normale și nu sunt mai puțin confortabile decât canapelele deja confortabile. Acestea oferă o odihnă garantată, fără probleme la saltea sau la bază.

- Pat suplimentar. Marele avantaj al achiziționării unui pat fotoliu este că acesta servește atât ca fotoliu, cât și ca pat suplimentar pentru vizite neașteptate sau angajamente familiale de care trebuie să ne ocupăm acasă.

Citește și: 5 tipuri de construcții pentru care e recomandat să folosești BCA

- Practic. Este ușor de utilizat, mecanismul său este agil și practic, fără a fi nevoie să faceți eforturi mari pentru a desfășura patul de o persoană pe care îl conține.

În același timp, un fotoliu extensibil ocupă puțin spațiu în orice cameră, mai puțin decât o canapea extensibilă, dacă avem probleme de spațiu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Așadar, fotoliile extensibile sunt o odă adusă comodității, eleganței, confortului și mai ales practicității mobilierului, principalul motiv care ar trebui să ne împingă să cumpărăm un model sau altul.

  1. Un fotoliu extensibil pentru somn. Dimensiunea sa, undeva între o canapea mică și un fotoliu individual, este fără îndoială unul dintre cele mai mari avantaje. Un loc special pentru a trage un pui de somn, pentru a vă odihni în orice moment al zilei și pentru a avea un colț unic.

    2. O canapea extensibilă pentru oaspeți. În cazul în care avem brusc oaspeți acasă sau rude și prieteni care apar prin surprindere, fotoliile extensibile sunt o opțiune ideală pentru a le oferi un pat adecvat.

   3. Un fotoliu pat pentru vară. Dacă dormiți mai bine pe terasă sau în curte, de ce să aruncați o saltea pe jos? Puteți rezista mai bine la căldură dormind în cele mai răcoroase locuri, transportând cu ușurință fotoliul extensibil în cele mai răcoroase zone ale casei sau curții.

   4. Un fotoliu extensibil ca o completare a canapelei. Poți cumpăra o canapea tradițională din 2 sau 3 piese, dar poți completa decorul spațiului tău cu un fotoliu pentru a avea mai multe locuri de stat acasă.

  5. Un fotoliu pentru spații mici. Dacă sufrageria este mică, dacă dormitorul este mic sau dacă locuiți într-un apartament de câțiva metri pătrați, puteți avea un pat confortabil și o canapea confortabilă în aceeași piesă.

  6. Un fotoliu extensibil pentru o cameră de oaspeți. Dacă puteți amenaja o cameră de oaspeți, puteți alege să cumpărați unul sau două fotolii extensibile și să le folosiți când nu aveți oaspeți acasă. Poți citi în fotoliu, poți face bricolaj, poți asculta muzică.....

Citește și: Pictura pe numere ca activitate terapeutică și modalitate de relaxare

  7. Un fotoliu companii. Fotoliile extensibile sunt mobilierul ideal pentru companiile publice și private. Pentru cele în care muncitorii trebuie să petreacă noaptea înainte de zilele de lucru maraton, pentru spitale și centre similare...

 8. Un fotoliu ca un cadou. Surprindeți de ziua de naștere sau de Crăciun cu un fotoliu mic, elegant și confortabil, ca acesta, pentru părinții sau bunicii dumneavoastră. Va fi fotoliul pe care îl căutau. Fără îndoială.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Lora sare în apărarea Sânzianei Negru după scandalul de la Electric Castle: ”Bunul simț aruncat la gunoi este mai grav”- radioimpuls.ro

Care este diferența dintre o canapea și un fotoliu?

Dacă ne uităm la o fotografie a fiecăruia, principala diferență este evidentă: dimensiunea scaunului. Canapeaua are un spațiu amplu, permițând mai multor persoane să o folosească în același timp. Fotoliul, pe de altă parte, are loc pentru un singur ocupant.

Este important de remarcat că această distincție deschide o lume de posibilități de utilizare a fiecărui scaun, în funcție de natura acestuia.

Citește și: Cum poți obține mai mult spațiu în interiorul casei

De exemplu, fotoliul, datorită dimensiunilor sale reduse și confortului pe care îl oferă, este piesa de mobilier perfectă pentru spațiile de lucru, cum ar fi sălile de lectură sau birourile.

Canapeaua, pe de altă parte, datorită lățimii sale, este spațiul perfect pentru socializare și relaxare prin excelență. Este punctul de întâlnire în case atunci când vine vorba de petrecerea timpului cu prietenii sau familia, așa cum am văzut în programe de televiziune precum The Simpsons sau Friends.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si