Cum poți obține mai mult spațiu în interiorul casei

Propria locuință trebuie văzută ca fiind un loc de relaxare și de destindere, în care activitățile să se poată desfășura într-o ambianță plăcută și lipsită de obstacole. Confortul casei este asigurat de o bună organizare a spațiului, care este influențată în mod direct de timp, efort, nivelul de preocupare și bani.

Author: Diana Puiu vineri 16 decembrie 2022 , 10:45

Cum poți obține mai mult spațiu în interiorul casei

Cum poți obține mai mult spațiu în interiorul casei

[Sursa foto: unsplah.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Care sunt metodele prin care se poate organiza interiorul casei?

Organizarea interiorului casei se poate realiza prin extinderea suprafeței de desfășurare a activităților casnice și crearea unor noi spații de depozitare, oferind o senzație de ordine și făcând mediul din propriul cămin mai plăcut și mai puțin stresant.

Citește și: Ce corpuri de iluminat să alegi pentru casa ta

Astfel, există anumite aspecte ce pot fi luate în considerare pentru o organizare eficientă și fără prea mult efort a locuinței:

  1.     Adoptarea unui stil interior minimalist

Stilul interior minimalist este un stil modern, care se bazează pe practicitate. Adesea, acest stil este asociat cu un număr mic de obiecte personale aflate în interior, de aceea multe persoane evită adoptarea acestuia pentru a nu fi nevoite să renunțe la obiecte de suflet, care contribuie la senzația de intimitate și confort.

Citește și: 10 plante de apartament pentru oameni ocupați. Decor viu cu efort minim

Cu toate acestea, este indicată efectuarea unei ordini în obiectele personale, care ajută atât la organizarea spațiului personal, cât și la obținerea unei ordini interioare. Odată cu renunțarea la surplusul de obiecte nefolositoare, casa va fi mai primitoare și va da posibilitatea de noi oportunități. Stilul de design minimalist are numeroase beneficii, printre acestea aflându-se timpul redus alocat curățeniei, datorită numărului restrâns de corpuri de mobilier și alte obiecte personale.

 

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

    2.    Înlocuirea electrocasnicelor

Electrocasnicele sunt de nelipsit într-o locuință, fiind folosite în diverse scopuri care să ușureze activitățile casnice ori să ofere spațiu pentru depozitare în siguranță.

Citește și: Alege o firmă de mutări cu experiență care te poate ajuta oricând ai nevoie!

Deoarece bucătăria reprezintă cea mai frecventată încăpere dintr-o casă și în interiorul acesteia se află cele mai multe obiecte electrocasnice, este necesară asigurarea unui spațiu de desfășurare suficient. Spre exemplu, alimentele pot fi depozitate într-un frigider incorporabil, în timp ce clasicul aragaz poate fi înlocuit de plită și cuptor, acestea putând să fie introduse în corpurile de mobilier. Cei de la altex.ro pun la dispoziție o gamă variată de electrocasnice incorporabile, pentru asigurarea unei bune organizări ale interiorului.

    3.    Adăugarea de noi spații de depozitare

Citeste si: „A aruncat benzină pe mine.” Oana Lis, despre copilăria ei. Vedeta a trăit clipe de coșmar- kfetele.ro

Citeste si: Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului- radioimpuls.ro

Spațiile de depozitare suplimentare cresc valoarea unei locuințe și oferă o posibilitate de organizare a obiectelor personale într-un mod practic și eficient, astfel încât să fie mereu la îndemână.

Citește și: 4 elemente de care să ții cont atunci când redecorezi casa

Pentru cei care nu au la dispoziție o cămară sau un garaj, adoptarea unei gândiri verticale în folosirea spațiului de pe pereții din baie sau alte încăperi prin adăugarea de rafturi, ar fi o idee prin care se poate extinde posibilitatea de depozitare. pentru realizarea spațiilor suplimentare de depozitare De asemenea, se poate investi în obiecte cu funcții decorative și de înmagazinare, cele mai des întâlnite fiind coșurile împletite sau tabureții din material textil.

Prin efectuarea unor schimbări în ceea ce privește organizarea și compartimentarea obiectelor personale, se oferă spațiu suplimentar pentru depozitare, cât și pentru o bună desfășurare a activităților din incinta propriului cămin, sporindu-se astfel senzația de confort.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si