Averea ”secretă” a lui Cornel Galeș! După moartea Ilenei Ciuculete, ”văduvul” a investit peste 110.000 euro într-un apartament situat în Ilfov

Cornel Galeș și-a cumpărat un apartament în secret, după moartea Ilenei Ciuculete, un apartament în comuna ilfoveană Ștefănești.

Radu Constantin, marți 03 decembrie 2019 , 10:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cornel Galeș a murit în Spania, lăsând neîncheiat un război uriaș pentru averea Ilenei Ciuculete între el și copiii interpretei. Ce a rămas după moartea lui Galeș? Un apartament situat în comuna ilfoveană Ștefănești pe care acesta n-a mai apucat (se pare) să-l vândă, deși la un moment dat a intenționat acest lucru.

Apartamentul se află într-un cartier rezidențial iar Cornel Galeș a plătit la achiziție suma de 91.000 euro. Finisajele și mobilierul au mai costat încă 22.000 euro, după cum spunea chiar Galeș într-o emisiune de televiziune. Imobilul a fost cumpărat la câteva săptămâni după moartea Ilenei Ciuculete dar și după vânzarea casei din sectorul 1 contra sumei de 182.000 euro.

Apartamentul din Ilfov nu a intrat ca masă succesorială la procesul pe care Mugurel și Cristi Sfetcu i l-au intentat lui Galeș, iar aceștia nu au putut să dovedească faptul că banii cu care acesta a cumpărat imobilul proveneau din vânzarea vilei mamei lor.

Citeste si: Cornel Galeș se certase și cu propriul frate, nu doar cu familia Ilenei Ciuculete! Și-a acuzat fratele că-i ascunsese moartea tatălui său

Citeste si: ȘOC TOTAL! Galeș nu era, de fapt, el la volan?!!! Tot mai multe suspiciuni în jurul morții lui! Ce s-a întâmplat, de fapt, în accident EXCLUSIV

Citeste si: Cine se va ocupa de înmormântarea lui Cornel Galeș? Cel mai bun prieten de-ai lui a oferit detalii incredibile despre accidentul din Spania

Judecătorii: ”Imobilul din Ștefăneștii de Jos nu face parte din masa succesorială”

Iată ce au notat judecătorii de la sectorul 1 la finalul procesului pe fond pentru averea Ilenei Ciuculete, referitor la apartamentul din Ilfov.

Susținerea reclamantului în sensul că, prin intermediul subrogației reale, bunul menționat s-a substituit sumei obținute din vânzarea imobilului situat în ___ fi reținută deoarece nu s-a făcut dovada faptului că apartamentul din Ștefăneștii de Jos a fost achiziționat cu suma de 91.000 de euro încasată drept contravaloare a cotei de ½, care aparținea defunctei.

În plus, jumătate din prețul vânzării imobilului din București: 182.000 de euro, revenea pârâtului, cu titlu de contravaloare a propriei cote de 1/2, astfel încât este posibil ca apartamentul din Ștefăneștii de Jos să fi fost achiziționat cu această sumă de bani.

Din aceste motive, imobilul situat în Ștefăneștii de Jos, _____, ____, ____, jud. Ilfov nu face parte din masa succesorală rămasă de pe urma defunctei Ciuciulete Neli”.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si