Averea ”secretă” a lui Cornel Galeș! După moartea Ilenei Ciuculete, ”văduvul” a investit peste 110.000 euro într-un apartament situat în Ilfov

Cornel Galeș și-a cumpărat un apartament în secret, după moartea Ilenei Ciuculete, un apartament în comuna ilfoveană Ștefănești.

Author: Radu Constantin marți 03 decembrie 2019 , 10:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cornel Galeș a murit în Spania, lăsând neîncheiat un război uriaș pentru averea Ilenei Ciuculete între el și copiii interpretei. Ce a rămas după moartea lui Galeș? Un apartament situat în comuna ilfoveană Ștefănești pe care acesta n-a mai apucat (se pare) să-l vândă, deși la un moment dat a

intenționat acest lucru.

Apartamentul se află într-un cartier rezidențial iar Cornel Galeș a plătit la achiziție suma de 91.000 euro. Finisajele și mobilierul au mai costat încă 22.000 euro, după cum spunea chiar Galeș într-o emisiune de televiziune. Imobilul a fost cumpărat la câteva săptămâni după moartea Ilenei Ciuculete dar și după vânzarea casei din sectorul 1 contra sumei de 182.000 euro.

Apartamentul din Ilfov nu a intrat ca masă succesorială la procesul pe care Mugurel și Cristi Sfetcu i l-au intentat lui Galeș, iar aceștia nu au putut să dovedească faptul că banii cu care acesta a cumpărat imobilul proveneau din vânzarea vilei mamei lor.

Citeste si: Cornel Galeș se certase și cu propriul frate, nu doar cu familia Ilenei Ciuculete! Și-a acuzat fratele că-i ascunsese moartea tatălui său

Citeste si: ȘOC TOTAL! Galeș nu era, de fapt, el la volan?!!! Tot mai multe suspiciuni în jurul morții lui! Ce s-a întâmplat, de fapt, în accident EXCLUSIV

Citeste si: Cine se va ocupa de înmormântarea lui Cornel Galeș? Cel mai bun prieten de-ai lui a oferit detalii incredibile despre accidentul din Spania

Judecătorii: ”Imobilul din Ștefăneștii de Jos nu face parte din masa succesorială”

Iată ce au notat judecătorii de la sectorul 1 la finalul procesului pe fond pentru averea Ilenei Ciuculete, referitor la apartamentul din Ilfov.

”Din contractul de vânzare-cumpărare, autentificat sub nr. 275 de către BIN „O______ O___”, reiese că imobilul din Ștefăneștii de Jos a fost dobândit de către pârâtul Galeș Cornel la data de 05.04.2017 (filele 15-22 vol. II). Astfel, imobilul a fost achiziționat de către pârât după decesul numitei Ciuciulete Neli, 14.03.2017, fapt pentru care constituie un bun propriu, iar nu un bun comun. Mai exact, fiind dobândit ulterior decesului, imobilul nu putea face parte din patrimoniul defunctei și, în consecință, nu se poate include în masa succesorală.

Susținerea reclamantului în sensul că, prin intermediul subrogației reale, bunul menționat s-a substituit sumei obținute din vânzarea imobilului situat în___ fi reținută deoarece nu s-a făcut dovada faptului că apartamentul din Ștefăneștii de Jos a fost achiziționat cu suma de 91.000 de euro încasată drept contravaloare a cotei de ½, care aparținea defunctei.

În plus, jumătate din prețul vânzării imobilului din București: 182.000 de euro, revenea pârâtului, cu titlu de contravaloare a propriei cote de 1/2, astfel încât este posibil ca apartamentul din Ștefăneștii de Jos să fi fost achiziționat cu această sumă de bani.

În aceeași ordine de idei, din masa succesorală face parte suma de 91.000 de euro cu titlu de contravaloare cotă de ½ din imobilul situat în București, ________reține că, alături de aceasta, se include și apartamentul din Ștefăneștii de Jos, din moment ce nu s-a stabilit că suma respectivă ar fi fost folosită pentru achiziționarea acestui imobil.

Din aceste motive, imobilul situat în Ștefăneștii de Jos,_____,____,____, jud. Ilfov nu face parte din masa succesorală rămasă de pe urma defunctei Ciuciulete Neli”.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si