Avertisment cumplit: Tinerii români riscă „impotenţă, infertilitate și cancer”!

Din dorința de a pune masă musculară într-un timp cât mai rapid, tinerii din țară apelează frecvent la steroizi și hormoni de creștere. Riscurile la care se supun aceștia sunt foarte mari, iar legea se aplică în cazul traficului acestor substanțe.

Author: A.M.S. marți 11 februarie 2020 , 15:42

Steroizi efecte negative
Steroizi efecte negative
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Steroizi efecte negative. Substanțele sunt procurate, în mare, din Moldova și din Bulgaria, pentru a fi puse pe piața normală și cea virtuală.

Steroizii și hormonii de creștere nu reprezintă decât o iluzie a unui corp sănătos, iar aceste substanțe sunt utilizate de tineri, mai ales, pentru a-i ajuta să crească în masă musculară și la micșorarea teșuturilor adipoase.

Steroizi efecte negative. Ce spune președintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping 

„Noi în momentul ăsta nu îi putem opri să facă acest lucru pentru că nu există legislaţie. Şi ultima confiscare majoră, de hormoni de creştere, de această dată, a fost la Vama Giurgiu în martie 2019, când au fost descoperite 3.999 de fiole în contravaloare a 800.000 de euro.

Şi ăla a plătit o amendă şi i s-a confiscat marfa. (…)

Sportivii români sunt pregătiţi pe bani publici şi unii iau hormoni de creştere şi steroizi, iar pe plan mondial nu există persoană care să nu fi avut efecte medicale ireversibile. Asta în funcţie de cantitate şi perioada de timp în care au consumat.

Steroizi efecte negative
Steroizi efecte negative

Citeste si: Oțet de mere. Licoare magică sau otravă pură?

Steroizi efecte negative. Şi anume, impotenţa la bărbaţi, acnee, probleme grave de piele, am cunoştinţe care nu mai pot merge nici măcar la piscină, şi-a pierdut iubita şi aşa mai departe. Apar cancere şi tumori pentru care statul român cheltuie ulterior bani mulţi pentru tratament.

Avem cazuri de deces cu dovezi, au făcut infarct, unii aveau atât de gros sângele încât nu puteau să îl scoată, sunt femei care nasc copii cu malformaţii sau nu rămân însărcinate. Şi în aceste condiţii sunt părinţi care îşi lasă copiii să meargă la sala de forţă pentru că sunt bucuroşi că nu mai stau în baruri, şi acolo cel care are sala îşi bate joc de ei”, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Cristian Balaj.

Steroizi efecte negative
Steroizi efecte negative

Citeste si: Cât de sănătoasă este, de fapt, berea? Adevărul pe care trebuie să îl afli

Steroizi efecte negative. ATENȚIE MAXIMĂ

Steroizi efecte negative. Consumul de steroizi poate duce la pierderea ireversibilă a părului, acneea, impotenţa, infertilitatea sau anxietatea. Acestea sunt efecte negative minore ale consumului de steroizi şi hormoni de creştere, dar se poate ajunge la tumori hepatice, paranoia, hepatită, sau chiar deces.

Steroizi efecte negative
Steroizi efecte negative

Citeste si: Adevarul pe care nimeni nu il spune despre urzici. Nu mai manca daca suferi de aceste boli

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si