Un preot ortodox lansează un avertisment dur lagat de o icoană ce... nu este, de fapt, ceea ce pare. Se pare că o icoană a luat forma ortodoxă, dar exprimă o greșeală dogmatică apuseană. ”Vedeți icoana aceasta? Este un "lup îmbrăcat în piele de oaie"! Această icoană a luat forma ortodoxă, dar exprimă o greșeală dogmatică apuseană. Iosif este tânăr în icoana asta, și o ține pe Maica Domnului de umăr, având capul rezemat pe al ei.

Aceasta este clasica atitudine a îndrăgostiților. Dar Sfânta Biserică Ortodoxă, cea care păstrează adevărul neschimbat, nu învață așa! Cele trei stele ale Maicii Domnului exprimă PURUREA FECIORIE A MARIEI: înainte de Naștere, în timpul Nașterii și DUPĂ NAȘTERE. Deci Maica Domnului Fecioară a fost, și Fecioară a rămas, nu așa cum îndrăznește această falsă icoană să insinueze! Unde le vedeți, să le ascundeți. Sau puteți să decupați pe acest Iosif tânăr și nesimțit, să puneți în locul lui pe DREPTUL IOSIF cel bătrân și evlavios, pe care îl știm noi”, scrie preotul Sorin Croitoru pe Facebook. 

Citeste si: Rugăciune puternică pentru sănătate. Puțini credincioși o știu

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Sărbătoare mare duminică. Un sfânt important apare în calendar. Mulți români îi poartă numele

Citeste si: Rugăciunea făcătoare de minuni. Toți credincioșii o spun când dau de greu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si