AVERTISMENTUL meteorologilor! Suntem în plină VARĂ, iarna va veni brusc! Precizări ANM de ultimă oră!

Vremea mult prea caldă pentru această perioadă și temperaturi ce ajung până aproape de 30 de grade, ca în toiul verii, anunță Administrația Natională de Meteorologie (ANM) pentru zilele următoare. 

E.T., miercuri 16 octombrie 2019 , 09:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vremea mult prea caldă pentru această perioadă și temperaturi ce ajung până aproape de 30 de grade, ca în toiul verii, anunță Administrația Natională de Meteorologie (ANM) pentru zilele următoare. 

În estul şi sud-estul ţării, local vor fi nori joşi sau ceaţã îndeosebi în primele ore ale intervalului şi din nou noaptea, iar valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice datei. În restul teritoriului vremea se va menţine cu mult mai caldã decât în mod obişnuit, cerul va fi mai mult senin, şi doar pe spaţii mici în orele dimineţii, îndeosebi în Transilvania, se va semnala ceaţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Citeste si: Avertizare ANM: Fenomene meteo extreme în România

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 27 de grade, iar cele minime între 5 şi 16 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -1...0 grade.

Vremea joi, 17 octombrie

În zonele joase din estul şi sud-estul ţãrii vor fi unele înnorãri ziua, dar dimineaţa şi noaptea se va semnala nebulozitate stratiformã şi ceaţã, izolat persistentã şi posibil asociatã cu burniţã.

În restul teritoriului vremea va fi în continuare mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã, cerul variabil spre senin şi doar izolat se va forma ceaţã în orele dimineţilor. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 26 de grade, iar cele minime între 6 şi 15 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

Citeste si: Cod galben de ceaţă în 21 de judeţe

Citeste si: METEO. Ce surprize ne rezervă vremea pentru ziua de marți, 15 octombrie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si