Avocata familiei Melencu: marea dovadă a mușamalizării în cazul Caracal! Un polițist i-a dat mesaje lui Dincă după răpirea Luizei, dar conținutul lor a fost ”secretizat”

Sunt probleme mari în dosarul lui Gheorghe Dincă, iar acestea sunt scoase la lumină de un trio de specialiști în frunte cu avocata familiei Melencu.

Radu Constantin, duminică 10 mai 2020 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Carmen Obîrșanu, avocata familiei Melencu, a acceptat să ia parte la discuție publică legată de cazul Caracal alături de Mihaela Brooks, profiler român stabilit în Canada și Artin Sarchizian, avocat specializat în Drepturile Omului.

Avocata familiei Melencu scoate la iveală câteva detalii incredibile din dosar care pun la îndoială buna-credință a anchetatorilor. Conform datelor din dosar, Luiza Melencu nu ar fi fost dusă în casa lui Dincă iar telefonul ei ar fi primit mesaje de la un număr de telefon plătit chiar de Poliție! Mesajele i-ar fi fost

trimise și lui Dincă de pe numrul respectiv, plătit de IGPR, însă conținutul lor nu apare în dosar.

”Pe data de 14 aprilie, ora 11:35, în raza localității Caracal, releele de telefonie mobilă o detectează pe fată având asupra ei telefonul cu terminația 620. La ora 11:35 iese din raza localității Caracal și intră pe raza localității Dioști. Acolo există 3 relee: unul care bate la 4.000 m, unul care are o rază de 9.000 m li încă unul care are o rază de 29.500 m. Distanța dintre Doști și Caracal este de vreo 15 km.

În telefonul acesta, pe care-l avea Luiza, în copertă se afla și o cartelă pre-pay. Numprul său este ...031. De la ora 11:36 până la ora 19:22, releul cu o rază de 4.000 m din Dioști o sesizează pe victimă acolo.

Nu pleacă, nu iese, nu e deloc detectată de către releele din Caracal.

La ora 19:22, întrucât în decursul a 8 ore telefonul funcționează non-stop -  sunt 62 de apeluri doar la un singur număr, sunt apeluri video, transfer de date, foarte multe operațiuni făcute pe acel telefon, cedează bateria. Dar nu pleacă din Dioști, este sesizat la un moment de releul cu putere de 9.000

m, dar de cele mai multe ori de cel de 4.000 m

La 19:22 pică bateria, iar la ora 19:56 încep să intre pe cealaltă cartelă, 031, mesaje primite. Dar de pe 031 nu se dă nici un apel. Nu se spune unde e localizată acea cartelă, nu se spune în dosar de unde vin aceste mesaje!!! Chiar deloc, mucles! Nu se spune absolut nimic. Spune doar că de pe cartela 031 nu s-a vorbit.

Această cartelă funcționează până în ziua de 23 aprilie și se primesc mesaje. S-au primit mesaje de la 3 telefoane de la care s-au primmit mesaje și pe telefonul lui Dincă. Aceste mesaje sunt unele ascunse. De exemplu, sunt 9 mesaje pe care le primelte și Dincă dar și cartela Luizei, provenite de la un număr care este în evidența de plată a IGPR-ului.

Același telefon al IGPR-ului transmite mesaje la celălalt telefon al lui Dincă pe care l-au găsit asupra sa în dimineața reținerii. Și nu se poate stabili conținutul mesajelor!

Citeste si: Un nou caz Alexandra Măceșanu, la Pitești! Alexandru Cumpănașu intervine: ”Au răpit-o. Am numărul mașinii”

Se primesc mesaje de la un alt număr care pare să fie din județul Arad. Se primesc un număr foarte mare de nesaje de la un număr din Covasna. A fost întrebat posesorul telefonului și a zis că s-a jucat fiul lui! S-a jucat și cu numărul de telefon al Luizei dar și la numărul de telefon al lui Dincă! Ei, în dosarul de urmărire penală nu există nici un fel de probă asupra traficului pe care l-a urmat acest telefon, 031 deși ncă din luna august se vorbește că a fost depistat de un hacker, undeva într-o altă zonă”, a povestit avocat Carmen Obîrșanu pe canalul de Youtube ”Dreptul la Adevăr”.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR marți, 13 aprilie 2021: Euro și dolarul cresc față de leu! Care sunt... Curs valutar BNR marți, 13 aprilie 2021: Euro și dolarul cresc față de leu! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID? Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID?
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
infoactual.ro
Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si