Avocatul familiei Melencu susține că rămăşiţele umane găsite în pădure au fost puse recent acolo

Declarațiile lui Tole Pop, schimbă tot! Rămășițele umane găsite ar fi fost puse acolo intenționat

K.B., miercuri 07 august 2019 , 09:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Din punctul meu de vedere, acele probe puteau fi alterate foarte uşor. Eu sunt foarte mirat, cum, după atâtea ploi, cenuşa şi oasele erau la suprafaţa ierbii? Deci, să ne înţelegem, osemintele şi cenuşa nu erau în saci. Erau pe iarbă, răsturnate, iar sacii erau la şapte metri distanţă. Deci, el a scuturat sacii, după care i-a aruncat mai departe. Prin ploile respective, chiar torenţiale, prin micile inundaţii, normal că acea cenuşă, ştim şi noi, se împrăştie, se duce, se diluează. Eu am suspiciunea că aceste probe nu au fost puse acolo la momentul când spune el, eu cred că au fost puse foarte recent acolo. Sacii erau curaţi. Păi dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curaţi şi cenuşa la suprafaţă", a spus Tonel Pop.

Citeste si: Mama tânărului de 22 de ani care s-a sinucis live pe Facebook, mesaj tulburător

Citeste si: Ion Oncescu, fantastic pe Arena Națională! A făcut skandenberg cu doi bărbați simultan și i-a învins VIDEO

Citeste si: Detalii halucinante de la audierea criminalului din Caracal! Cum i-a șocat Gheorghe Dincă pe anchetatori. "După două zile, s-a enervat"

Citeste si: Localizarea Elodiei a fost mai simplă decât cea a fetelor ucise la Caracal: "Înainte de dispariția semnalului telefoanelor Elodiei, tehnica din 2007 a relevat faptul că acestea se aflau în același loc din care emitea semnal și telefonul lui Cioacă"

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si