Ion Oncescu, fantastic pe Arena Națională! A făcut skandenberg cu doi bărbați simultan și i-a învins VIDEO

Ion Oncescu a făcut spectacol pe Arena Națională.

Author: Radu Constantin miercuri 07 august 2019 , 08:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ion Oncescu, ex-concurent la Exatlon sezonul 1, a fost vedeta ”Festivalului Sportul pentru Toți”, eveniment organizat între 1 și 7 august pe terenul central din Arena Națională.

Momentul multiplului campion european si mondial la skandenberg s-a intitulat ”Oncescu vs minim 100” și a avut punctul culminant meciul pe care acesta l-a sustinut împotriva a doi bărbați simultan: unul la mâna dreaptă, iar celălalt- la mâna stângă.

Aceștia au fost aleși ca fiind printre cei mai buni dintre cei care tocmai îl înfruntaseră pe Oncescu. În final, Ion Oncescu s-a impus în fața celor doi, deși inițial părea că aceștia vor reuși ”să-l dovedească” pe fostul concurent de la Exatlon.

Festivalul Sportului pentru Toți a fost organizat de Primăria Capitalei și Compania Municipală pentru Sport. Evenimentul s-a adresat copiilor, părinților, tinerilor cu abilități sportive, cluburilor și tuturor amatorilor de sport și mișcare. Aceștia s-au întrecut în competiții de tenis pe iarbă, fotbal, streetdance sau arte marțiale, dar a avut și o zi dedicată jocurilor copilăriei.

Citeste si: Ion Oncescu a cucerit aurul la Campionatele Europene de Skandenberg! Performanță uriașă pentru sportul românesc EXCLUSIV

Ion Oncescu este multiplu campion mondial si european la skandenberg și deținător al mai multor recorduri mondiale. El a reușit să învingă la skandenberg 200 de bărbați într-o singură zi, în 2009, după care a ridicat miza la 500 pentru ca în 2012 să câștige 1.000 de meciuri în aceeași zi, performanță pe care n-a mai atins-o nimeni până în prezent.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si