Baba Vanga preziceri 2022. Previziuni înfricoșătoare pentru anul 2022. Ce se va întâmpla la nivel mondial?

Baba Vanga preziceri 2022. Baba Vanga a lăsat câteva predicții înfiorătoare pentru anul 2022. Celebra clarvăzătoare a prevăzut ce va întâmpla în anul 2022 cu întreaga omenire.

Author: Alina Raducu Wednesday 29 September 2021 , 21:31

Baba Vanga preziceri 2022. Previziuni înfricoșătoare pentru anul 2022. Ce se va întâmpla la nivel mondial?

Baba Vanga preziceri 2022. Previziuni înfricoșătoare pentru anul 2022. Ce se va întâmpla la nivel mondial?

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Angelia Pandeva Dimitrova, cunoscută drept Baba Vanga a prevăzut mai multe întâmplări înfricoșătoare. Ea este născută la Strumica, Republica Macedonia pe 31 ianuarie 1911. Baba Vanga a decedat pe 11 august 1996.

Baba Vanga este o clarvăzătoare celebră care ar fi prezis mai multe evenimente din secolul al XX-lea. La 23 de ani de la moartea ei, Baba Vanga este considerată una dintre cele mai perspicace ghicitori pe care le-a cunoscut vreodată lumea.

Baba Vanga- Profeții cutremurătoare pentru 2022

Conform unor mituri, această ghicitoare a prezis atacul terorist din 11 septembrie și ridicarea la putere a președintelui Donald Trump.

Baba Vanga a făcut predicții și pentru 2021-2022cutremurătoare, printre care catastrofe reale și schimbări cruciale care ne vor afecta. În timp ce acest an teribil se apropie de sfârșit cu speranța de a se întoarce în jurul lui și de teribila pandemie care l-a lovit, acest Covid care ne-a făcut să-i pierdem pe cei dragi și să trecem printr-o criză economică profundă, să aflăm ce ar putea încă acest teribil 2021 până în 2022.

Totodată, Baba Vanga a mai prezis că foamea din lume va fi eradicată  între 2025 și 2028. Iar China va deveni principala putere mondială și între care se vor topi calotele polare  2033 și 2045, ceea ce va duce la o creștere semnificativă a nivelului oceanelor.

Baba Vanga preziceri 2022. Previziuni înfricoșătoare pentru anul 2022. Ce se va întâmpla la nivel mondial?

Baba Vanga preziceri 2022. Previziuni înfricoșătoare pentru anul 2022. Ce se va întâmpla la nivel mondial?

Citeste si: Nostradamus preziceri 2022. Cele mai sumbre previziuni. Război între cele mai puternice state

Economia globală ar prospera  2043  și prin  2046  orice organism viu ar putea fi clonat. În  2088, lumea ar putea experimenta o boală care va provoca îmbătrânirea prematură și în  2170  o secetă fără precedent va afecta o mare parte a planetei. În ceea ce privește sfârșitul lumii, văzătorul ar fi prezis-o pentru secolul 58.

Bulgăroaica a avertizat 13 premoniții care vor provoca haosul în lume:

În 2023 se va schimba uşor Orbita Pamântului
În 2025 Europa va fi pustiită
În 2028 se va dezvolta o noua sursă de energie, iar foametea nu va mai fi o problemă
În 2046 clonarea va fi foarte accesibilă.
În 2076 lumea va fi condusă din nou de comunisti.
În 2084 va avea loc renaşterea naturii.
În 2088 o noua boală va lovi planeta. Oamenii vor imbatrani in cateva secunde.
În 2097 boala va fi vindecată.
În 2100 soarele facut de mâna omului va lumina partea întunecata a Planetei.
În 2111 oamenii vor deveni roboţi
În 2125 Ungaria va primi semnale din afara spaţiului.
În 2154 animalele devin pe jumătate oameni
În 2167 va fi o nouă religie.

Schimbarea climei

Baba Vanga a prezis și schimbări climatice devastatoare în 2021-2022. Încălzirea globală va reprezenta o amenințare imensă pentru floră și faună.

Citeste si: Ce e mai rău abia acum începe! Baba Vanga, previziuni CUTREMURĂTOARE pentru 2021

Un al treilea război mondial

Potrivit profeției Babei Vanga, 2021-2022 va deschide cortina unui scenariu de  conflictele economice mondiale. Mai multe țări vor începe un război fără precedent și acest război va folosi o armă folosită până acum, inteligența artificială.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 138, subtitrat în limba română... Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 138, subtitrat în limba română VIDEO. O nouă răsturnare de situație. Fikret sare în apărarea lui Mehmet
kfetele.ro
Vestea momentului pentru români! Statul oferă 950 de lei de persoană în fiecare lună Vestea momentului pentru români! Statul oferă 950 de lei de persoană în fiecare lună
spotmedia.ro
A fost descoperită cea mai mare bacterie din lume. E un Everest printre suratele sale A fost descoperită cea mai mare bacterie din lume. E un Everest printre suratele sale
spotmedia.ro
Avortul dezbină America: Care este situația în SUA și cum tratează restul lumii dreptul... Avortul dezbină America: Care este situația în SUA și cum tratează restul lumii dreptul femeilor de a alege
b1.ro
Momentul în care ucrainenii doboară un elicopter de luptă Alligator în timp ce folosesc... Momentul în care ucrainenii doboară un elicopter de luptă Alligator în timp ce folosesc rachete Martlet primite de la britanici (VIDEO)
ziareonline.ro
Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei
infoactual.ro
Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan renunță la scandalul din coaliție, stabilitatea... Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan renunță la scandalul din coaliție, stabilitatea este mai importantă acum
evz.ro
Românii care terorizează plajele din Grecia. Manele, țipete de copil și obiceiuri... Românii care terorizează plajele din Grecia. Manele, țipete de copil și obiceiuri proaste, vacanțele sunt distruse
doctorulzilei.net
Concediul, sursă de stres pentru români. Psihoterapeut: ”Din cauza așteptărilor prea... Concediul, sursă de stres pentru români. Psihoterapeut: ”Din cauza așteptărilor prea mari!”
romaniatv.ro
Momente dificile pentru Simona Gherghe. Ce se întâmplă cu cei doi copii ai vedetei:... Momente dificile pentru Simona Gherghe. Ce se întâmplă cu cei doi copii ai vedetei: „Sunt terminată!”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si